Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Emballage Guiden Vælg ikke "bare" den billige pakketape

Vælg ikke "bare" den billige pakketape

2.039 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
13 July 2016

Pakketape Vælg ikke "bare" den billige pakketape

- der er nemlig stor forskel på de forskellige pakketaper

Hos Dania Emballage er vi RIGTIG nørdede når det kommer til emballage. En snak vi ofte har med vores kunder er “pakketape snakken”, det er nemlig ikke ligegyldigt hvilken pakketape du anvender til lukning af dine papkasser! Og det kan langt fra betale sig i længden "bare" at vælge den billigste pakketape. I længden bliver en billig pakketape måske dyrere hvis du bruger alt for meget tape til lukning af papkasserne.

PP Akryl tape vs. PP Hotmelt tape
Nogle foretrækker den tape der hedder Akryl L/N. Fordelen ved Akryl L/N (Low Noise) er, at den ikke støjer ved afruldning og er meget behagelig at arbejde med. En ulempe ved Akryl tapen er dog at limen ikke er så kraftig. Derfor er den ikke egnet til at blive bruge på papkasser af genbrugspap. Papkasser af genbrugspap smuldrer ofte lidt, og når limen på tapen ikke er så kraftig, kan den være svær at få til at sidde på. En pakketape som er rigtig god til at sidde fast på papkasser af genbrugspap er PP Hotmelt tapen. PP hotmelt tapen har en kraftig klæbeevne og er meget aggressiv i sit klæb, hvilket gør at tapen sætter sig fat så snart den bliver påført.

PP Solvent tape
PP Solvent tapen er en lille smule dyrere end Hotmelt tapen og akryl tapen, men det er også en rigtig god tape som kan anvendes til alle former for pakkeopgaver. Desuden har PP solvent tape den fordel at den kan anvendes ved kolde temperaturer. Det vil sige at hvis du f.eks. har tape liggende i bilen om vinteren eller du har et koldt lager, så skal du bruge denne tape – alle de andre typer tape vil knække ved afruldning!

Ens for både PP Hotmelt og PP Solvent tapen er, at de begge støjer noget ved afruldning. Hvis det er et problem for brugeren kan støjen reduceres med en støjreducerende tapedispenser, som fås til en forholdsvis lav pris.

PVC tape / Vinyltape
PVC tape, som også kaldes vinyltape er en tape i rigtig høj kvalitet - og oftest også den dyreste. PVC tape kan anvendes til næsten alle opgaver, desuden er PVC tapen støjsvag, men at arbejde med og meget holdbar. En ulempe ved PVC tape er, at den ikke er miljøvenlig.

Helt forvirret?!!
Vi elsker at tale om emballage, så hvis du vil vide mere er du selvfølgelig velkommen til at sende en mail til os på: info@daniaemballage.dk eller ringe til os på tlf. 25 48 22 32.

Alternativ kan du måske også anvende vores pakketape guide - her

Gem

Gem

Gem

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Pernille skriver Skriv dig op