Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Jeppe Laponnel Er du klar til en duel om din succes?

Er du klar til en duel om din succes?

2.021 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 November 2010


Du kender godt disse Westerns med dueller hvor der bliver skudt fra hoften. Husker du de scener hvor du kan se støvlerne bevæge sig langsomt gennem byens støv, og hvor alle byens indbyggere er løbet i skjul.

Man ser kun helten og skurken i det mørke tøj på byens øde gade. Som regel lige uden for byens eneste Saloon. De har haft en lang konflikt, og nu er det ved at spidse til. Langsomt går de mod hinanden, med armene ud i en bue fra kroppen, klar til at trække deres seksløbere på et splitsekund.

Det eneste man kan høre er sporernes raslen og den tørre vinds susen. Til sidst står de kun 20-30 meter fra hinanden.

Tørre planter tumler forbi, og vinden blæser støvet op.

Kameraet zoomer ind, og du kan se deres fingre spille mod aftrækkeren – klar til at trække. Måske ser man en lille trækning i heltens øjenkrog.

Du ved at der kun er øjeblikke til at helten giver skurken hvad han har fortjent, og derved redde byen fra skurken.

Bagefter vil helten ride videre ud i solnedgangen mod nye eventyr, og bedrifter.



Det der står i vejen for heltens succes er denne sortklædte skurk. Han er forhindringen - Og denne forhindring skal fjernes.

Hvad ville du gøre i sådan en situation?

Ville du sige ”Make my day” som Clint Eastwood og trække din Colt .45? Eller ville du løbe væk og gemme dig i byens huse sammen med alle de andre indbyggere?

Er det ikke disse dueller og valg vi alle bliver udsat for i større, eller mindre grad?

Din vej mod succes har også disse dueller der skal udkæmpes, hvis du skal videre. Der vil altid være disse ”bad guys” du skal forbi. Både billedligt talt, og bogstaveligt.

Lad os se på nogle af disse ”skurke” i dit liv:


Frygt

Frygt er næsten altid en af de største skurke i vores liv. Denne ”skurk” afholder millioner af mennesker fra at få den succes de ønsker sig. Vi oplever det alle, og jeg har selv oplevet mange gange at når jeg strækker mig for at nå så langt jeg kan i mit liv, så vågner jeg op om natten, og er så nervøs og bange, at jeg ikke kan sove.

Din frygt vil få alle mulige tanker frem i dit hoved. Tanker der alle vil prøve at afholde dig fra at prøve. Men ved du hvad der fjerner denne frygt?

Det gør vedholdenhed – og ikke mindst HANDLING. At gøre noget i stedet for bare at gemme sig for skurken. Den fyr der varsler problemer og mulig undergang?.  

ALLE har denne frygt, og jo mere du strækker dig ud af din komfortzone, jo større er frygten. Alle succesfulde mennesker jeg kender har denne frygt, men de arbejder sig gennem den i stedet for at lade den vinde. For at få succes skal du vinde denne duel mod din frygt.


Flok mentalitet

Jeg er blevet meget mere opmærksom på den gennem årene. Folk omkring os er ofte meget gode til at fortælle os hvad der er rigtig, og forkert at gøre. De er gode til at fortælle hvad de forventer af os, og til at give os dårlig samvittighed.

Du kender godt de mennesker der siger du er en drømmer, de negative som altid er skeptiske, og dem der synes det er bedst hvis du er som du altid har været. Det har de det bedst med, men hvad så med dig? Hvad så med dine drømme og visioner?

Der er aldrig nogen der har fået succes ved at gøre som alle de andre. Flokken er gennemsnittet – det er derfor de er flokken. For at få succes er du nødt til at tage denne duel med flokkens forventninger til dig.


Tvivl

Der er som regel en del leveringstid på succes. Den kommer sjældent i løbet af natten mens du sover. Så når du efter nogen tid har arbejdet dig mod målet, og du synes det går alt for langsomt, så kan tvivlen ofte melde sig.

Så begynder du måske at tænke:

  •  ”Det kan også være jeg tænker for stort”
  • ”Tager jeg nu en alt for stor risiko?”
  • ”Skulle jeg hellere lade være, og gå tilbage om lave det jeg kender?”



Men vær sikker på at succesen nok skal komme. Det er her din vision, og din tro på den skal stå sin prøve, og det er her du skal holde fast. Hold dig til din drøm, og giv ikke op, selv om der kommer modvind og udfordringer. Selvfølgelig kan det være nødvendigt med korrektioner og ændringer – men hold fast i målet.

Overvind din tvivl, og overvind andres tvivl. For at få succes skal du tage denne duel med tvivlen, og vinde over den.

Ja - der kommer mange dueller, og dette var bare nogle få vigtigste af dem. Det kan meget vel være du oplever dem lige nu. Det kan være din tid er kommet – hvor western musikken spiller, og hvor din sortklædte modstander, står med et djævelskgrin foran dig.

Han tror ikke på du kan klare det, men tag din duel, tro på dig selv og VIND!!

 

Og rid bagefter ud i solnedgangen – mod nye succeser og nye eventyr.



Giddiup og held og lykke på turen.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jep skriver Skriv dig op