Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Katrine Naustdal fra Eniro AdSense tjekliste! Har du det der skal til for at have AdSense på din hjemmeside?

AdSense tjekliste! Har du det der skal til for at have AdSense på din hjemmeside?

3.672 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 September 2011

AdSense begynder at vinde indpas og mange åbner ivrigt en konto, laver nogle annoncer og smider koden op uden at tænke sig yderligere om. Holdningen er mange gange at:  Nu har vi lige påbegyndt vores side. Hvorfor ikke smide noget AdSense på og så vi kan tjene penge?”.
Når kontoen bliver lavet så scroller man ned og trykker jeg har læst, jeg forstår og jeg godtager AdSense betingelserne eller lignende. De færreste har sat sig ind i om siden overhovedet overholder AdSense retningslinjer, og hvad de retningslinjer i øvrigt er.  Så går der lidt tid og “pludseligt ud af det blå” lukker Google deres konto.

Når du går i gang med AdSense, så spørg lige dig selv følgende:

1. Ville du, Som AdWords kunde, være glad for at din annonce var på denne side?

2. Giver din side værdi for den besøgende og tror du de vil vende tilbage til siden?
Fokus skal være på annoncør og de besøgende. Hvis de er glade så skal der nok komme nogle klik og penge i kassen. Kan de ikke se værdien i din side så skal der investeres i at rette op på siden.

3. Er din side helt færdig?
Er den ikke færdig så går dette ud over bruger oplevelse og er spild af annoncør penge.  Endvidere så spørg dig selv hvad, eller hvem, kan se forskellen på en MFA /Scrapet side og en side der er under ombygning.

4. Er din side family-safe?
Man kan ikke komme udenom at Google AdSense er udviklet af en amerikansk virksomhed. En virksomhed der ikke er uvant med at blive sagsøgt... AdSense sider skal være family-safe hvilket vil sige siden skal være ok at have på skærmen lige meget om din mor, chef, børn, kollega eller andet sidder ved siden af dig.Der skal ikke være nøgenhed, vulgært sprog, illegalt materiale eller andet der kan virke stødende for en bruger, eller som en annoncør ikke vil associeres med. Derfor kan sider der har en blog rammes af at de kommenterer der publiceres er upassende.
Er din side ikke family-safe så er AdSense ikke egnet til denne siden.  

Hvis din side ikke er egnet til AdSense på nuværende tidspunkt så skal du ikke gå i gang med AdSense.  Det dumt at spilde chancen til en Star“evig lykkelig AdSense intjening”Star. Der er mange andre konkurrerende produkter til AdSense at vælge imellem, der ikke har samme retningslinjer.  Vent til du har en side der passer til AdSense.  Hvis du gør det forkert og “misbruger” annoncørenes penge kan din AdSense konto blive lukket.. Du har ingen umiddelbar ret til at få genåbnet din konto.

AdSense er et godt produkt og der er mulighed for at potentielt tjene gode penge. Da man kun have en AdSense konto per person, så undgå at forspilde denne mulighed med at lave en brøler.
Der er selvfølgelig mange andre overvejelser man man skal tage inden man vurderer at enten begynde med AdSense eller andre annonce produkter på siden.

Held og lykke med AdSense indtjening.  I er meget velkomne til at kommentere på oplevelser I har haft i forbindelse med åbning/lukning af en AdSense konto Skype-Wink 
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Katrine skriver Skriv dig op