Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Fortjeneste på mad indenfor cafébranchen?

Side 1 ud af 1 (6 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 15. Jun 08
Indlæg ialt: 83
Skrevet kl. 00:57
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej,

Hvor mange % avance er der på maden indenfor cafébranchen i de større byer i DK?

 

Mvh
Juri Wulff

Med venlig hilsen

Tilmeldt 18. Jan 08
Indlæg ialt: 23
Skrevet kl. 11:44
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Juri

Som hovedregel plejer man at sige at køkkenet set som en seperat enhed bare skal kunne løbe rundt. Hvis det er din første cafe vil dette klart være et godt og realistisk mål og sætte dig. Du kan jo prøve at sætte dig ned og stykke f.eks. en brunch tallerken sammen inkl. spild, arbejdskraft og råvarer. Det løber op.

Der hvor avancen ligger er på drikkevarer. Til den overnævnte brunch skal der bestilles Kaffe ( 1 DKK ), Juice ( 3 DKK ) og har man tømmermænd skal man også lige have en cola ( 5 DKK ).

Kan du få noget barconcept op og kører samtidig er der selvfølgelig en del og hente tors, fre og lør.

Så fokuser på at køkkenet ikke giver underskud og hent dit overskud på drikkevarene.

 

Tilmeldt 15. Jun 08
Indlæg ialt: 83
Skrevet kl. 14:46
Hvor mange stjerner giver du? :

Tusind tak for inputtet :)

Giver god mening! Vil prøve at se på det fra den vinkel.

Med venlig hilsen

Tilmeldt 11. Dec 06
Indlæg ialt: 506
Fra  Duftladen - Vi er billig med parfume Duftladen.dk Skrevet kl. 14:54
Hvor mange stjerner giver du? :

Som tommelfinger regl skal 30 % af min omsætning være vareforbrug

Tilmeldt 20. Apr 07
Indlæg ialt: 16014
30% af profil udfyldt
Skrevet kl. 15:22
Hvor mange stjerner giver du? :

Bruttoavancen skal i snit helst ligge på 65-70%. Og selvfølgelig skal der også tjenes på maden - drikkevarerne er dem, der giver "flødeskummet"!

Tilmeldt 20. Apr 07
Indlæg ialt: 16014
30% af profil udfyldt
Skrevet kl. 17:07
Hvor mange stjerner giver du? :

Brian Schou Larsen:

Bruttoavancen skal i snit helst ligge på 65-70%. Og selvfølgelig skal der også tjenes på maden - drikkevarerne er dem, der giver "flødeskummet"!

Hej

Jeg er helt enig med Brian, især da der også skal være plads til lønninger, som er en betragtelig omkostning i denne branche, herudover husleje og andre faste omkostninger.

Hvis bruttoavancen går under 60 %, vil der være overvejende sandsynlighed for et besøg af SKAT og nogle meget gode forklaringer på den "lave" bruttoavance (indikerer straks "manglende" omsætning)

Med venlig hilsen

Side 1 ud af 1 (6 indlæg)