Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Anders Gisselmann fra One2speak A/S Du kan tjene millioner på at udgive en bog

Du kan tjene millioner på at udgive en bog

4.477 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 September 2010

I 2007 udgav jeg sammen med Martin Thorborg bogen, "Iværksætter til jeg dør".

Udover at bogen blev en rigtig god kommerciel succes, så er historien om den en rigtig god iværksættercase. Hverken Martin eller jeg havde den store erfaring med at skrive bøger og lege forlag. I dialogen med de etablerede forlag kunne vi forstå, at penge bestemt ikke var noget vi skulle regne med at få ud af et sådant bogprojekt. Det synes vi lød mærkelig, og vi besluttede os for selv at lave hele dynen - målet var, at vi skulle udgive en bog, der fra dag 1 gav overskud og selvfølgelig blev modtaget med jubel blandt læserne.

Begge dele lykkedes - og de etablerede forlag rev sig i håret! Nogle forfattere jublede mens de snobbede af slagsen rystede på hovederne og kaldte os kommercielle idioter.

Samtidig med udgivelsen af den "rigtige" bog, kunne man på Børsen.dk downloade en gratis e-version. Idioter tænkte mange, men den gratis eksponering og den gratis e-bog, var en vigtig årsag til at vi efterfølgende fik bestsellerstatus. 

Så min budskab er, at det kan lade sig gøre at tjene rigtig mange penge på at udgive en bog, hvis du får den rigtige synergi - måske i form af foredrag, kurser eller salg af noget helt andet - f.eks. dine produkter! 

Se med her og hør mere: http://www.youtube.com/watch?v=2vzAYVhrDY8  

Format: ???
Varighed: 12

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anders skriver Skriv dig op