Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Anders Pedersen fra Vubla.dk Fra kælder-webshop til million-forretning - Interview med Smartguy-Christian

Fra kælder-webshop til million-forretning - Interview med Smartguy-Christian

11.047 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 June 2012

Er du interesseret i e-handel? Og ønsker du at vide hvordan iværksætterne bag nogle af Danmarks fedeste webshops er kommet dertil hvor de er? Så er du havnet det helt rette sted! :-) Christian, én af stifterne af SmartGuy-familien, fortæller i dette interview hvordan de vækstede fra kælder-webshop til million-forretning med salg i hele Europa og Rusland mv.

Formålet med denne blog er at inspirere såvel nybegyndere som erfarne e-købmænd til at nå ambitiøse mål med deres online-forretning. Bloggen vil i første omgang bestå af en interviewserie med 10 danske e-købmænd der har det til fælles at de sælger internationalt fra Danmark.

Interviews skal være så konkrete som muligt, så du ud fra disse interviews får konkrete guldkorn som du kan implementere i din egen webshop, med det formål at vækste!

Som sagt er det denne gang Christians tur. Han er en superfin fyr, helt nede på jorden, og han deler virkelig guldkorn ud til alle e-kødmænd. Smartguy-familien er i dag en super succesfuld forretning med over 225 mill. i omsætning og 150 ansatte. Vi kommer blandt andet ind på:

  • Hvordan startede det hele?
  • Hvordan fik de finansiering til at købe varer ind i starten?
  • Hvordan voksede SmartGuy fra kælder- til kæmpe-virksomhed?
  • Hvad skal man have styr på hvis man vil have succes som e-købmand?
  • Hvordan klarer man logistikken til salg i hele Europa?
  • Er Danmark et godt land at være bosiddende i hvis man har en webshop med internationalt potentiale?
Så sæt dig tilbage i din bedste lænestol, og nyd lige under 1 times interview med Christian:

Lad os få en diskussion i gang. Hvad synes du om indlægget? Nogle punkter du var særligt enige i? Du var forbavset over? Eller uenig i?

Ha’ det fantastisk! :-)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anders skriver Skriv dig op