Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Kan vi gå viralt?

913 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 July 2016

".. og så må videoen gerne være sådan, så den måske kan gå viralt.." 

Det er noget af en opgave, man kan få stillet, når man arbejder med video som jeg gør. Alle vil jo gerne have så mange delinger og øjne på deres video som overhovedet muligt. 

Men det er nu ikke så let en opgave. 

Du kan i hvert fald ikke forvente, at en video går viralt udelukkende på grund af indholdet. 

Bag de største virale successer er et stærkt markedsføringsbudget. 

For de virale processer skal sættes igang. Prøv bare dette kædereaktions-spil

Ét tryk i ovenstående spil er som at poste din video på Facebook. Du får ét forsøg, og så er det bare at håbe på, det hele stikker fuldstændigt af, ligesom i spillet her. Sådan sker det altså nok ikke på din Facebook side. 

Du har brug for flere skud i bøssen. Det kan du få med annoncering. Og har du først fået produceret noget godt indhold, så fortjener din video også at blive eksponeret. 

Du er nødt til at smide lidt ekstra kroner i kassen og skabe dit eget held. En tommelfinger-regel siger, at 50% af budgettet skal gå til indhold, 50% skal gå til eksponering:

KONKLUSION

Glem den romantiske forestilling om, at den gode video bare går viralt. Få lavet noget godt OG brug nogle skillinger på at maksimere dine chancer for, at der sker den rigtige kædereaktion. 

Annoncer, del den på alle dine platforme, kør Youtube annoncer, betal for Facebook boost og bidrag til, at din video kommer så bredt ud som muligt. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Rued skriver Skriv dig op