Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Rueds Iværksætterråd 3 Tips til Bedre Youtube-opsætning

3 Tips til Bedre Youtube-opsætning

1.891 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
13 September 2016

Når du har lavet - eller fået lavet - en video, så skal den vises frem på de forskellige kanaler, der er til rådighed.

Det kunne være Youtube, Facebook og din hjemmeside til en start. Men hvordan sætter du din video korrekt op?

Det er nemlig ikke helt ligemeget, hvordan du laver opsætning. Brug 10 minutter på hver kanal, og lav en opsætning, der virker!

Her kommer 3 hurtige tips til, hvordan du sætter din video op på Youtube. 

3 Tips til opsætning af video på Youtube

På Youtube er der masser af gode muligheder for at optimere sine chancer for at blive fundet på Google og for at folk får en nem mulighed for at klikke sig videre til din side.

Her er 3 hurtige tips til, hvordan du opnår en grundlæggende god opsætning af din video:

Star 1. Skriv en unik tekst til hver video, der beskriver videoens indhold og indeholder nogle af de søgeord, du gerne vil findes på. Udover den unikke beskrivelse bør du også opsætte en standard Kanal tekst, som indsættes på alle dine videoer ved upload. Den kan eksempelvis indeholde links til dine andre sider og information om din virksomhed. 

Star 2. Sørg for at indsætte et link til din hjemmeside TIDLIGT i din unikke tekst, så folk får mulighed for at klikke sig videre - hvis det ikke indsættes tidligt skjules linket af Vis Mere muligheden. Skriv linket med http:// foran - ellers bliver linket ikke et klikbart hyperlink. 

Star 3. Vælg et pænt Thumbnail (det billede, der bliver din videos coverbillede). Rigtig mange kliks til din video kommer på grund af det billede, der viser videoen ude i Related Videoes bjælken. Dit video-thumbnail er også det billede, der vises, når folk deler linket til din video. Så vælg et andet end det standard billede, der hentes automatisk. Også selvom, det er det rigtige frame; uploader du selv et billede bliver det i højere opløsning. 

Det er 3 grundlæggende ting, du ALTID skal gøre for dine videoer.

Jeg ser tit eksempler på, at INGEN af de 3 tips er fulgt. Det er ærgerligt, for du går glip af søgeresultater, af kliks til dit website, og af views som resultat af et godt coverbillede. 

Gør det til en vane i det mindste at foretage dig disse små opsætningstricks for alle dine videoer. Der er en BULK mulighed på Youtube inde i Videoadministrator, så du kan foretage dig en lang række ting for alle dine videoer på en gang. Det kunne være, du gerne ville indsætte en standardtekst for dem alle, fordi du ikke har opsat det endnu under Kanal -> Uploadstandarder. 

Jeg håber, du kan bruge mine videoråd til noget og vil kigge din egen Youtube-opsætning igennem :)

Rued

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Rued skriver Skriv dig op