3 Steder Video er Need to Have - Rueds Iværksætterråd - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

3 Steder Video er Need to Have

Skrevet  06-10-2017 13:39  af  Rued 

De, der har fulgt lidt med i mediebilledet og måske også interesserer sig for strategisk kommunikation ved, at video ikke er 'nice to have' mere. Det er det PRIMÆRE medie, som unge mennesker og en stor del af de øvrige aldersgrupper helst konsumerer. Tag videomediet lige så seriøst som tekst - og gør det til en lige så naturlig del af din kommunikation - det er budskabet rigtig mange steder fra. 

3 steder, hvor video er virkeligt essentielt og kan give dig dine investerede video- og annoncekroner 10x igen er 

- På din hjemmeside

- På dine sociale kanaler

- I dit nyhedsbrev

Hjemmesiden

Google vurderer din hjemmeside ud fra mange faktorer. Én af dem, som er ekstremt vigtig, er den mængde tid, dine besøgende opholder sig på din side. Hvis dine besøgende smutter med det samme fortæller det Google, at din side ikke er meget værd. 

Hvordan fastholder man så sine besøgende? De besøgende, du har kæmpet for at tiltrække? Og som du har brugt masser af annoncekroner på at få ind på din side? VIDEO!

En video er engagerende, underholdende og informativ på en helt anden måde end simpel tekst og billeder. Lægger du en video på din forside, er du så godt som garanteret en længere besøgstid pr. besøgende. Og det ELSKER Google, som vil belønne dig med bedre placeringer i søgeresultaterne > Flere besøgende > Flere salg til dig. 

Sociale Kanaler

Nye algoritmer prioriterer video mere og mere, og video er et næsten altdominerende medie på Facebook som eksempel. Gary Vaynerchuk har udtalt: "Alle tider har et dominerende format, og i vores tid er det Facebook video". 

Det giver os en idé om, at hvis du ønsker at få taletid på sociale medier som Facebook, så er video ikke bare et krav; du skal også lave rigtig GODT videoindhold. 

Nyhedsbrev

Det kan have enorm indflydelse på click-raten af dine nyhedsbreve/emails at lægge et thumbnail af en video ind. Tænk over, hvor meget post folk får i deres indbakker - det er virkeligt svært at vinde den kamp med en fængende overskrift eller en god tekst. Video er ligesom alle andre steder et super stærkt medie, og har du noget spændende at fortælle, så lav/køb en video og gør den tilgængelig via dit nyhedsbrev.

PS: Webly kører lige nu en kampagne i S-togene, hvor vi ligeledes fortæller folk, at videoer skal ind på deres hjemmesider, sociale medier og nyhedsbreve: 

https://youtu.be/OSclgBybOwg


Besøg vores andre hjemmesider :