Øehh, var det ikke anonymt at købe og sælge bitcoins? - Bitcoins - en skeptikers bekendelser. - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Om denne blog

Bitcoins - en skeptikers bekendelser.
 

Syndication

 

Archives

 

Øehh, var det ikke anonymt at købe og sælge bitcoins?

Som nævnt i indlægget ”Køb af Bitcoins -  https://www.amino.dk/blogs/bitcoins_hmm/archive/2017/12/19/k-248-b-af-bitcoins.aspx” gav jeg de få bitcoins, jeg havde købt, i julegave til mine børn. Den ene var ikke videre begejstret, for hans opfattelse af bitcoins var også den negative, som jeg startede med: Her handles med prostituerede, våben, narko osv. Men jeg fik dog et "ok så, lad os se, hvad det bliver til". Jeg svarede "Ork, de har kun tabt 10% af deres værdi indtil nu. Der er nok mange, der har solgt, for at få råd til julegaver"

Jeg skulle blive klogere! Juledag var de faldet 27% i alt! Jeg er netop blevet beroliget, for de har nu "kun" tabt 17%. Jeg var godt klar over, at der var voldsomme kursudsving (høj "volatilitet"). Nogle har så sammenlignet den seneste kursudvikling med udviklingen før boligboblen, og de ser ret ens ud. Men kan man ikke altid finde dommedags-kurver, hvis man leder længe nok? Jeg skal ikke yderligere trætte med kursudsving, før det bliver ekstremt.

Jeg har i al fald ikke tænkt mig at sælge mine bitcoins endnu. Ups, sælge? Wauw! Bitcoins er ikke sådan lige til at komme af med!Førnævnte "Dansk Bitcoin Forening" har - hvis man leder længe nok - et par ord om det. "Det er værd at bemærke, at det er nemmere at købe Bitcoins end at sælge dem" (http://www.danskbitcoinforening.dk/saelg-bitcoin-hvordan-saelger-du-bitcoins/). Det er pudsigt, at man ikke kunne sælge dem på de steder, Foreningen anbefalede at købe dem!

Well, jeg fandt nogle steder, hvor jeg kunne sælge (med ret høj provision), hvis jeg oprettede mig med tilhørende billedlegitimation og Cprnr(!). Øehh, var det ikke anonymt? Jeg vil da sælge anonymt. Det var en stor del af projektet.

Læs næste gang om, hvordan det går med at finde ud af det!


Besøg vores samarbejdspartnere :