Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs ChristianG Tak Martin - HVORFOR blogge?

Tak Martin - HVORFOR blogge?

1.081 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
04 September 2007

Dette er min første blog på Amino.

Jeg vil derfor benytte lejligheden til at sige tak til Martin Thorborg for muligheden for at kunne oprette sine egne blogs.

Hvorfor så blogge?

Een af grundene til at blogge er, at hvis du gør det rigtigt, så kan din blog hjælpe dig højere op i Søgemaskinernes søgeresultater.

Du skal bare skrive dine vigtigste søgeord som links, der peger ind på din egen hjemmeside. Hvis jeg f.eks. gerne vil ligge højt på Søgemaskineoptimering, så gør jeg blot som jeg lige har gjort her: Skriver mit søgeord ind som et hyperlink som peger ind på den side på min hjemmeside, der netop drejer sig om Søgemaskineoptimering. Nogle gange kan det være en god ide også at pege andre relevante synonymer ind på samme side, f.eks. Søgeoptimering. Herved kan du lægge flere links ind uden at spamme søgemaskinerne.

Jeg vil dog anbefale ikke at gå over gevind. 2-3 links pr. blog er max.

En anden god grund til at blogge er, at du kan bruge din blog som et effektivt markedsføringsredskab hvis du befinder dig imellem dine potentielle kunde-emner der' hvor du blogger.

Hvis dine potentielle kunder ikke det er her, så bør du finde dig nogle blog muligheder hvor du ER iblandt dem.

For een af de vigtigste ting, du skal have på plads når vi taler Effektiv Markedsføring er, at være, hvor dine potentielle kunder er.

Appropos: Ovenstående, så har jeg skrevet om at være hvor dine kunder er, i mit seneste nyhedsbrev fra sommerferien i Spanien: 
 

Så er han her igen.

Selvom han stadig er 200 meter væk, så skærer hans stemme klart gennem lyden af badegæster og bølgernes slag mod strandbredden.
Jeg åbner det ene øje. Jo – den er god nok. En mand kommer vandrende med noget, der ligner lotterisedler fastgjort på 2 stænger.

Råbende, så han kunne overdøve flyet, vi kom herned på den sydspanske kyst med, er der ingen, der kan undgå at lægge mærke til ham. Nu har jeg oplevet det samme skue dag efter dag, men ikke én eneste gang har jeg set nogen af de mange hundrede badegæster på liggestolene stoppe ham for at købe.

Hvorfor fortæller jeg dette?
Jo, ferien er ved at være slut og det kribler i fingrende for at komme i gang med de mange spændende projekter jeg har planlagt her i ferien.

Og så er der jo også en masse man kan lære af det her - for jeg prøver ikke kun at sætte mig i forbrugerens sted - jeg ER forbrugeren.

Hvorfor får den stakkels mand aldrig solgt en lodseddel selv om han er virkelig ihærdig?

Læs resten af mit nyhedsbrev på Effektiv Markedsføring

Og husk lige at tilmelde dig nyhedsbrevet Wink

Venlig hilsen, Christian

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Christian skriver Skriv dig op