Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
07 October 2007

Nogen gange har vi mennekser og iværksætter så travlt at vi ik skænker el er kontakt med ting der faktiskt ik umiddelbart ser ud af så meget.

El vi overhoved skænker tanke.!!"ting er blevet en vane el også en selvfølge"

Men er der noget der er mere værd ind alverdens ting.???Ja det er der.(At blive ramt pludseligt af taknemlighed og af det finde se glæde ialt)

For nogen giver det mening andre slet ikke.!Men det er der en grund til.??

Idag er det søndag.S.kommer sikkert ik bag på nogen og måske dog.

Men som sad her skrivende stund,tænkte jeg el blev givet el ramt af tanken...!!Hvor fantastisk der er have sted som amino hvor man er nogenlunde sikret der er nogen til stede at de læser og måske kan bruge indlæg der er på dette her medie.

At vi ik er alene.Det er nemlig det det handler om vi har noget fortælle give hinanden.

Syntes er okay sige tak til alle på amino samt den person der har sat dette værk og de medarbejder der lægger deres tid her.

Vigtigt er dette ik glemme.Hvorfor det er en styrke at du kan tage noget med dig ud døren.El finde noget der er værdigfuldt uden du har solgt,el skabt noget materielt el dislige.(Der er mere at gør brug af.?derfor vi er givet ik blot et sind men også ånd og hjerte.

Men sindet er ik her vi er klogest!Heller sæt din lid til alt du finder høre og tænke idit sind og tanker...??Men det er en helt anden og meget længere historie.

www.stress.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når GlennC skriver Skriv dig op