Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Markedsføring i det nye årti Den første er altid den sværeste;-) SEO og marketing

Den første er altid den sværeste;-) SEO og marketing

527 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
13 January 2010

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Indledning:

Det første indlæg bliver en dejlig omgang rod, bare noget til at komme igang på...

Markedsføring - hvad fan' er det? - Jeg er ikke helt sikker på svaret, men jeg er jo heller ikke færdiguddannet, jeg skal ikke gøre mig til den førende ekspert, for der står altid en ny til at tage over.

Markedsføring handler om noget med at føre sit marked det rigtige sted hen som ordet så fint beskriver det. Men ikke nok med det, markedsføring kan tolkes, det handler i sidste ende om at sælge en vare, gerne med en god struktur omkring.

Afsætning og salg mangler et centralt aspekt, man forholder sig ikke til de bredere økonomiske og strategiske aspekter. Det er ikke nok at lave SEO optimering på en hjemmeside eller skabe kunder som køber. Det er ikke fedt at have kunder for omsætningens skyld (i min verden). Mange fokuserer meget på at skabe store virksomheder, og ingen tvivl om at man når langt med kvantum. Men som der er mange selvstændige der har erfaret kræves der en soliditet og sund likviditet for ikke at være konstant frustreret.

Markedsføring vil i denne blog (lidt dybsindigt) handle om at få et bedre liv. Jeg skriver denne blog for det samme, det er ikke for din skyld men for min!!! Derfor er der stavefejl, kringlet spog mm. til tider - det er mit problem, ikke dit, så tag det du kan bruge og kommenter gerne på resten;-)

Når vi kommer lidt fremad i bloggingen vil jeg søge at uddanne lidt, det er meningen at der skal kunne kobles nogle af de traditionelle teorier på den moderne markedsføring.

Lige for tiden går jeg op overvejer at søge ph.d. for at kunne fokusere endnu mere på de moderne midler til at skabe økonomisk rentabel markedsføring i den rivende udvikling, hvor det er svært at følge med.

Desuden vil jeg næsten garantere at jeg ikke fokuserer på søgemaskineoptimering i forhold til google om 5-7 år – til den tid tid er de så småt ved at være døde, jeg er allerede sent ude!

SEOmanden.dk

Philip Leth

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Philip skriver Skriv dig op