Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs GrafTek Cross media marketing

Cross media marketing

605 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 September 2011

Fremtidens virksomheder vil i højere grad tænke på samlede løsninger som kan sammensættes individuelt. Der findes allerede ex. Web2print løsninger, hvor brugeren, via et webinterface, selv skriver tekst i en fast skabelon, og systemet danner derefter en Pdf, som er klar til print. Det kan eksempelvis være visitkort som skal produceres i en fart. 

XmPie er en samlet markedsførings løsning, som gør brugeren i stand til styre indholdet, lige fra print til mail kampagner og web indhold, alt sammen ud fra variabel data. Systemet består af flere type moduler som kan til- og fravælges efter behov. Eksempelvis findes et modul, hvor brugeren selv er i stand til at fremstille- og gøre nyhedsbreve eller flyers personlige, alt efter hvilke personer eller aldersgrupper, der er modtagere. Det er muligt at lave skabeloner hvor data bliver hentet fra programmer som de fleste kender ex. Excel. 
 

Et eksempel kan være, en større virksomhed ønsker at sende invitationer ud til medarbejderne vedr. et arrangement. Man ønsker en personlig invitation, hvor medarbejderens navn står flere steder, desuden vil man have individuel grafik og farver som repræsenterer hver enkelt afdeling. Et projekt som ville være tidskrævende, men med programmer som Xmpie, bliver tidsfaktoren reduceret kraftigt, da man kun skal lave en skabelon for hver afdeling. Navne på medarbejdere bliver hentet fra en ekstern fil, eksemelvis excel eller en databasefil.

Jeg tror at denne mulighed for at personliggøre markedsføringen, og samtidig reducere tiden, vil blive meget mere udbredt end vi kender det nu. Brugen af variabel data, i denne sammenhæng, giver os muligheder for at tale med kunderne, i stedet for at tale til dem.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kenneth skriver Skriv dig op