Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Rådgivning fra Amino Kan du stole på rådgiverer og konsulenter m.m. fra Amino ?

Kan du stole på rådgiverer og konsulenter m.m. fra Amino ?

1.703 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 July 2010

 

Big SmileHej alle !

WinkNu vil også en håndværker (maler) forsøge sig. Disse er i forvejen ikke særlig meget repræsenteret på Amino.

Amino er jo som de fleste ved en iværksætter portal, der gerne skulle kunne slå det offentliges portaler ("ivækst"), eller hvad den nu hedder og andre lignende tiltag.

Jeg har gennem min tid herinde læst mange indlæg m.m. Her finder man bl.a. ud af, at der er mange af Tordenskjolds soldater herinde, som også udgiver sig som eksperter på mange forskellige felter. Desværre også i mange tilfælde foregår der et "oversalg" af egne fortræffeligheder.

De forskellige kompetancer eller manglen på samme afprøves, og i mange tilfældes manes til jorden af andre såkaldte eksperter. Disse kan være kollegaer, konkurrenter, gør det selv, selfmade folk  m.m.

Tit har man som ikke faglig på området svært ved at se og læse, hvad er det rigtige og hvem er de mest kompetente.

Skal jeg som malermester have løst en opgave, hvordan gør jeg det bedst og med hjælp fra hvilke.

Nu kunne jeg jo vælge nogle af alle disse herinde på Amino, men vælger jeg derved den rigtige og gode løsning for mig selv ? Ja en person der er meget på Amino/skriver på Amino, hvordan kan denne person så have tid til at løse opgaver for mig ?

Eksempelvis en revisor der er meget herinde og samtidig fortæller, at denne ikke kan nå at blive færdigt med mit regnskab,eller kunne afklare nogle spørgsmål vedrørende  mit regnskab. Kan jeg have tillid til at denne netop er den rigtige for mig ? - uanset at denne kommer med en masse "guldkorn" på Amino. Det kan være at disse ikke vedkommer mit regnskab. Det vigtigste er for mig er, at få løst opgaverne korrekt og til tiden.

Og hvad med andre opgave områder ? Dem som bruger meget tid på Amino - tager vel denne tid fra deres egne kunder, der måske ikke er på Amino ?

Er mit råd efterhånden det, at man skal være forsigtig med at hyre folk der er meget aktive på Amino, og i særdeleshed i "arbejdstiden" ?

Og hvad med de brancher der har godkendte områder f.eks. revision, hvor bl.a titlen revisor ikke er beskyttet, men bruges af nogle alligevel under dække af, at de dermed lettere kan få kunder ?

Skal vi frem til at ordet revisor skal være en beskyttet titel i lighed med det at være ejendomsmægler ? 

Vi som følger lidt med i pressen kan bl.a. læse at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen inden for de sidste par måneder har politianmeldt op til flere ikke godkendte revisorer for at have lavet revisorerklæringer i årsregnskaber.

Tager disse dette op på Amino ? næppe Forklarer de altid dere kunder hvilke lovmæssige forhold der i forbindelse med regnskabsrapportering ? næppe. Det kan jo også være "farligt" - man kan jo miste kunder og dermed omsætning hvis man er "for ærlig"

Men hvem af os små selvstændige kender alle disse forhold og områder, og har tid til at "forske" i dette, i en forhåbelig travl hverdag. Og hvem har ansvaret når det går galt ? Ofte vil holdningen vel være den, at det er "selvfølgelig" virksomhedsejeren. Er dette rimelige betragtninger ? Og hvad med det "professionelle" ansvar ? har disse ikke ofte ansvarsfraskrevet sig i forvejen ? Dårlig regnskabsbilag = dårligt regnskab, eller bristede forudsætninger for "revisor"

Og hvad med alle de andre områder der ikke har f.eks. brancheforeninger ? eller beskyttelse i form af f.eks. garantiordninger ? F.eks. hjemmeside fabrikanter der "laver løsninger", som så senere viser sig at være stærkt mangelfulde ? Men det burde man som opgavestiller kunne sige sig selv. Er dette et rimelig ansvar og pålægge opgavestiller ? 

Nu har Amino i hvertfald i forbindelse med Freelancer et evaluerings system. Kunne det gøre bedre ? Således at det at ansætte en opløser fra Amino, kunne være en blåstempling af den enkelte ? Således at Amino blev "garanten" for en rimelig opgaveløsning ?

Nu ved jeg at Martin Thorborg er meget imod at folk/firmaer bliver sværtet til på Amino, og som udtrykt tidligere kan jeg forsåvidt godt forstå dette. Men de fleste herinde, og dem som laver opgaver for andre Aminoer, også herinde har muligheder for at forsvare sig. Det forholder sig vel lidt anderledes med folk/firmaer der ikke er på Amino. ?

Hvis man på www.trustpilot.dk bliver anmeldt, får man pr. e-mail automatisk besked om anmeldelse, således at man har mulighed for ar reflektere på denne, herunder for taget den væk igen, hvis der er tale om uberettiget anmeldelse (tro & love erklæring).

Wink Er en af de fremtidige opgaver for Amino, at man herinde får lavet et "evaluering/certificeringssystem" på de enkelte branchegrupper og opgaveløsere ? 

Således at man som kommende opgaveudbyder kan ses hvad man får for sine penge og afstemte forventninger til opgaveløsning (vedrørende bl.a. indhold kvalitet m.m.) 

God sommer til alle

Ib Abildgaard

Malermester & H.D.

RÅD & MAL

www.raad-mal.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Ib skriver Skriv dig op