Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Thorborg til opvasken

1.374 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 January 2009

Det er lørdag aften, og den 15-årige er på vej i byen (!), og jeg står i køkkenet med oprydning og opvask. "Nå, du har Thorborg med til opvasken i dag", siger teenageren og smutter. Og han har ret.

Naturligvis er Martin ikke fløjet ind fra USA for at hjælpe mig med afrydningen, men den bærbare er flyttet med ud i køkkenet, og så hører jeg podcasts. Det er noget helt nyt for mig med podcasts, men hyggeligt er det, og så føles tiden ikke så spildt, når der er lidt mulitasking ind over... I dag var det om sociale medier, og lige netop emnet sociale medier kunne man jo godt lave en workshop om. For det er interessant: Hvad bruger vi forretningsmæssigt, og hvordan?

Det er mit indtryk, at Facebook er overtaget af ungerne: De samler venner (den 13-årige har vist 400), og laver grupper. Selv bedstemoren har fået en profil og er med.... Jeg bruger ikke Facebook til andet end at sige OK, hvis nogen vil være venner, men efterhånden som hele familien og ungernes venner tilmelder mig, så kan det jo gå hen og blive et ret rodet og meget lidt businesslike forsamling. Det skal det måske heller ikke være. Men sådan startede det. For mig.

Imidlertid handlede podcasten i dag ikke så meget om, hvordan vi kan anvende sociale medier, men mere om fravalg og om begrebet broadcasting. Det var i hvert fald, hvad jeg fik ud af at lytte. Selvom jeg ikke bruger 5 timer om dagen på mails, som Martin fortæller, at han gør, bruger jeg megen tid. Og nogle gange også for lang tid, for hvis jeg ikke når hele listen igennem i løbet af en dag eller et par dage, og der så nederst i bunken er en iværksætter, som bliver rigtig ked af ikke at få hurtigt svar, fordi spørgsmålet hastede og der var en deadline, så er det jo et problem.

Så jeg er gået i gang med at sortere mine mails ud på forskellige konti, sådan at nogle mails lander hos en anden i Regnskabsskolen eller Inloco Regnskab, alt efter, hvad emnet er. For ofte lander mails hos mig, selvom de egentlig er til Inloco Regnskab som helhed, og det skyldes selvfølgelig, at jeg har spredt min e-mail adresse alle vegne, og for nogle år siden var jeg Inloco Regnskab. Nu er Inloco Regnskab heldigvis meget mere end mig :-).

Men det med podcasten (og lydbøger, nu vi er i gang) er jo interessant: Hvis ikke man har tid til at læse, kan man måske få tid til at lytte. Gad vide, om det er en god idé at udgive sine bøger som lydbøger, jeg er ved at skrive en ny sammen med Søren Revsbæk (den kendte venstre-politiker i Næstved og formand i min bestyrelse) - og er der nogen, som ved, hvad det koster at få en bog indlæst af en skuespiller eller tilsvarende professionel?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anette skriver Skriv dig op