Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Jeff Blaavand Derfor elsker jeg Twitter

Derfor elsker jeg Twitter

1.597 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 May 2015

Kun 4% af danskerne er daglige brugere af Twitter, mens 1,5% af alle de danske aktive profiler på Twitter står for over halvdelen af alle tweets. Så det er en meget lille andel af de sociale medie-brugere i Danmark, der for alvor bruger Twitter. Men jeg gør! Lad mig fortælle dig hvorfor.

Jeg har været aktiv bruger på Twitter de seneste 1,5 år og er godt og grundigt forelsket i det medie. Jeg har tidligere brugt mest tid på Facebook, som mange af jer derude. Men med udviklingen de seneste par år, så har jeg brugt mindre og mindre tid på det medie. Både personligt og som marketingmand. Facebook er i mine øjne blevet overfyldt af virksomheder, reklamer og konkurrencer. Dette gør det svært at arbejde med som virksomhed, da man i gennemsnit kommer ud til rigtig få personer. Samtidig er jeg som privatperson træt af de mange budskaber, som virksomheder prøver at komme med mere eller mindre skjult i mit news feed. 

Twitter giver kun det, jeg har behov for

På Twitter må du maks skrive 140 tegn. Dette betyder, at man tænker over, hvad der skrives. Samtidig er Twitter (for det meste) fri for ligegyldige "Facebook-historier". Link-bait-artikler, hvor overskriften gerne ender med: "I gætter aldrig, hvad der så skete...". Twitter bliver holdt på et mere professionelt plan. I hvert fald, hvis man søger de rigtige steder. 

På Twitter er hashtags for alvor noget, som der er vigtig at bruge. Dette er med til at samle de Tweets, der handler om netop det emne, som interesserer dig. Hvis du ønsker at deltage i diskussioner eller læse nyheder om dansk politik, så kan du følge hashtagget #dkpol, hvor der dagligt er masser af tweets om netop dette emne. Det samme gør sig gældende for en lang række andre områder. Jeg bruger meget tid på #smdk (sociale medier i Danmark) og #komdk (kommunikation i Danmark). Her får jeg de seneste nyheder om sociale medier og kommunikation fra andre Twitter-brugere i Danmark. Der bliver altid holdt et rigtigt højt niveau på Twitter. Dette er en af de vigtigste ting, når man kigger på, hvad der gør Twitter unik. Folk ved, hvad de taler om, og der er interesse i at dele fede artikler med hinanden. Der bliver samtidig set en smule ned på folk, der ikke laver andet end at promovere deres egne ting, der måske ikke har den store værdi. En kombination af disse ovenstående punkter gør, at Twitter holder et rigtigt højt niveau, og du kan være sikker på at blive informeret og inspireret, når du kigger på specifikke emner. 

Her er nogle af de hashtags, som jeg følger daglig:

#smdk (sociale medier i Danmark)
#komdk (kommunikation i Danmark)
#markdk (markedsføring i Danmark)
#cmdk (content marketing i Danmark)

Læs også her om, hvordan man kan udnytte disse hashtags til at få gratis taletid på Twitter

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jeff skriver Skriv dig op