Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Du har allerede bedømt dette indlæg

De dumme amerikanere!

1.350 Visninger
02 January 2010

Vi arrangerer efterhånden rigtig mange ture for amerikanske turister hvert år. Amerikanerne er et folkefærd, som vi er glade for at have som kunder. Den typiske amerikanske turist er tæt på de 60 år smilende og altid glad at have med at gøre – og måske bedst af alt set med mine øjne – købestærke kunder.

En ide slog mig i forsommeren – kunne jeg få disse amerikanske turister til at betale for at få lov til at plukke druer? Et par forespørgsler hos venner om de kunne være interesseret i lidt ”gratis” arbejdskraft blev mødt med latter og med nogen skepsis. ”Du vil lade dem betale for at få lov til at hjælpe med at plukke druer?”. Det blev starten på en lang snak om hvor mange polakker og rumænere, der ville blive arbejdsløse, hvis min mærkværdige ide greb om sig.

For at gøre en lang historie kort, ja så kom og jeg leverede en del amerikansk arbejdskraft til naboerne. De var måske ikke så effektive som polakkerne og rumænerne, men med 2 dages gratis arbejdskraft forstummede selv den mindste kritik fra vinbønderne. Bønderne var glade for den gratis arbejdskraft (betalingen var massevis af pasta og vin til frokost), amerikanerne var glade og gik rundt med et smil hele dagen og var begejstret for oplevelsen – ja de troede faktisk at det var et privilegium at få lov at hjælpe! Selv jeg var glad for de ”dumme” amerikanere, som betalte mig 100 € ekstra per person for den oplevelse!

Om det er min tro på, at amerikanerne virkelig er et dumt folkefærd, der har fået mig til at kaste mig ud i et nyt stort amerikansk satsning, skal jeg lade være usagt. Kan vi kun med en blog og kun med brug af sociale medier skabe en så stor interesse, at det i den sidste ende bliver efterspørgslen, der kommer til at skabe vort nye produkt. Tiden vil vise det. Legen med de sociale medier i de sidste par måneder giver mig en tro på at det vil lykkes.

Næste gang lidt mere om selve vores ide -  og indgangsvinklen.

Godt Nytår til jer alle!

Henrik

Få besked når Slettet skriver Skriv dig op