Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Tune Hein fra tunehein.dk Kan børne-stjerner redde min eftermiddag? (og hvad de kan lære os om service)

Kan børne-stjerner redde min eftermiddag? (og hvad de kan lære os om service)

1.467 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 November 2010

Søndag eftermiddag. Familien i Magasin for at købe julegaver. Sønneke sukkerkold efter indendørsfodbold - og derfor helt på tværs. Ekspedienterne det samme - blot 10 år ældre og sandsynligvis efter bytur fremfor fodbold. Men så kommer hjælpen fra mest uventede hold. En storsmilende ung kvinde kommer os i møde - "Hej Ven - du ser træt ud. Kom lige med herhen, Hvad hedder du..." Min søn begynder at lyse op - langsomt som en solopgang. Og pludselig pusler hele 3 kvinder omkring ham og snarft er junior i årets hidtil bedste humør - hvilket straks smitter af på resten af familien. Eftermiddagen reddet. Utrolig value!

Men hvem er disse magiske væsner som tryller en træt familie glad? De kunne være ekspedienter, men deres overskud adskiller dem (jeg husker pludselig hvordan det var at flyve engang og kommer til at savne Jan Carlsson). Til sidst må vi spørge - og de forklarer fnisende at de er Sukkerchock.

Pointen? Det handler om service - ikke om stjerner. Det handler om overskud - ikke om kendis. Vi anede ikke hvem de var - så det kunne have været en Magasin ansat... og det er pointen. Det kunne have været...Butikker kan have den slags ansatte som virkelig GØR en forskel. Folk kan trænes sådan. Man behøver ikke være popstjerne for at have overskud - i de fleste tilfælde sikkert modsat. Og det smil og den service er kæmpe value. Redning af eftermiddagens humør for en hel familie er utrolig meget værd. Sæt din service op på Sukkerchock niveau!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op