Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Lykke Rix Nok gentagelser resulterer i sandhed - eller brand...

Nok gentagelser resulterer i sandhed - eller brand...

1.291 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 October 2010

I aften skal jeg til Brand Building Seminar hos ingen ringere end Julia Lahme. Vi har i perioder arbejdet tæt sammen, og derfor har jeg efterhånden hørt en del om branding. Men jeg bliver ved med at kunne lære nyt, få input til, hvordan jeg udvikler mit eget brand og hvad branding betyder for min forretning.

Det er lang tid siden, det gik op for mig, at det betyder en hel del. Når folk - og aller helst mine kunder - ved hvad jeg står for og hvem jeg er, så ved de, hvorfor de skal vælge mig. Det gør salget mere effektivt. Og så en anden vigtig ting, for en som mig der er nem at begejstre. Det giver mig en rød tråd i min kommunikation, så jeg bliver på sporet og ikke forvirrer i de signaler, jeg sender. 

Og slutteligt, så er vi tilbage ved troværdigheden. Et brand resulterer i troværdighed. Når noget er blevet gentaget nok gange, så bliver det til sandhed. Tænk lige lidt over den. Jeg kan godt forarges - for hvad nu hvis det ikke er sandheden? På den anden side har jeg set rigtig mange eksempler på netop det i virkeligheden, og så er det jo sandt. Gentagelse på mange forskellige platforme resulterer i genkendelighed og en kasse, vi kan komme vedkommende i. Den kasser hedder et brand og så må vi bare håbe, vi har været bevidste om, hvad det er vi gentager.

Så selv om jeg har arbejder kontinuerligt med mit brand, så har jeg altid brug for flere fifs og tricks, input og inspiration. Fordi det er givende for en solo-selvstændig virksomhed som min.  Er du bevidst om dit brand, gør du noget for det eller er det "kommet" helt af sig selv?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lykke skriver Skriv dig op