Webtekster, der virker | Tips og tricks til DIN online kommunikation Om Malene Fich Weischer - Malene Fich Weischer fra Netinspire.dk - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Om Malene Fich Weischer

Jeg er indehaver af Netinspire.dk og partner i BlogBureauet. Begge steder arbejder vi professionelt med indhold og hjælper virksomheder af alle størrelser med at få deres budskab bedre ud på nettet.

Hos Netinspire.dk leverer vi tekst og hjemmesider, men underviser og rådgiver også virksomheder af alle størrelser om, hvordan de bedst muligt griber deres indsats på nettet an. Det kan være helt konkret i form af skrivekurser, workshops og foredrag, eller det kan være gennem personlig sparring, hvor vi sammen kigger dine muligheder grundigt efter i sømmene.

Gennem årene har jeg arbejdet på kryds og tværs med indhold, og siden 2007 udelukkende med online indhold og markedsføring.

Jeg er fast underviser på Iværksætteruddannelsen i Holbæk Kommune, samt fast rådgiver hos Holbæk Erhvervsforum, ligesom jeg har undervist og sparret med et hav af især iværksættere og mindre virksomheder om, hvordan de bedst kan bruge indhold til at markedsføre sig på nettet.

Se mere om vores skrivekursus her

Se mere om SEO-tekster her

Se mere om Blog Bureauet

Se mere om Netinspire.dk