Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Ugens fokus: Er du lykkelig?

120 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 January 2023

En midtvejskrise kan for nogle mænd resultere i utroskab. Andre har brug for at mærke livet ved at købe en motorcykel og udleve en drengedrøm. En midtvejskrise giver dig en følelse af at være stocked i hamsterhjulet og ikke kunne finde meningen med livet. Hvis din midtvejskrise ender i utroskab kan det være, fordi du som mand ikke føler dig set, hørt og accepteret af din partner, og trækker dig uden at sige noget. Så bliver utroskab en flugt fra hverdagen, da du oplever bekræftelse, begær og lyst fra en anden, der driver dig ud på et sidespor.

Læs mere om midtvejskriser: https://mandeterapeut.dk/midtvejskrise/ Det er heldigvis muligt at komme tilbage på rette spor, hvis begge parter er villige til at give parforholdet en chance. Utroskab opstår ofte fordi samtalen og nærværet i parforholdet er stoppet.I har ikke længere føling med hinanden og kører i hver jeres retning. Jeg hjælper jer til nye vaner og ændret adfærd, så i genfinder meningen og kærligheden. I genopdager glæden og energien, som får jer videre.

Find mere information om mænd i krise og hvordan det er muligt at komme videre her: https://mandeterapeut.dk/maend-i-krise/ Jeg tilbyder individuelle terapiforløb hvis du ønsker at komme ud af din midtvejskrise, og parterapi hvis I sammen skal finde vejen frem og hinanden.

Tag første skridt i dag og ring på 20 71 21 22 eller skriv til aj@mandeterapeut.dk.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op