Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Ledercoach & Mandeterapeut Annette Jønsson Fokuser på dit indre velbefindende – coaching for mænd

Fokuser på dit indre velbefindende – coaching for mænd

88 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 July 2023

Fokuser på dit indre velbefindende – coaching for mænd

Mit budskab til travle mænd er enkelt: Stop op, skru ned for tempoet og mærk dig selv. Alt for mange mænd kæmper med at holde trit i en konstant præstationskultur, både på arbejdet og hjemme. Dette kan i sidste ende resultere i udmattelse og stress. Tag dig derfor tid til at fokusere på det indre, sig gerne nej, når det føles rigtigt og opnå frihed til at forfølge dine passioner og bliv en bedre udgave af dig selv. Gør du mere af det, vil det berige dit liv og gavne dem omkring dig.

Med min betydelige erfaring som coach for mænd guider jeg dig til en dybere forståelse af dine følelser. Sådan at du ikke længere undertrykker, det du føler, men håndterer og står ved det. Mine 1:1 sessions vil give dig værktøjerne til at foretage positive ændringer i dit liv.

Føler du dig fanget i en stresset rutine, kan det være svært at erkende dine ægte følelser og reflektere over dit liv. Er jeg virkelig glad? Er jeg tilfreds med min hverdag? Disse er vitale spørgsmål, der ofte bliver overset i autopilotens tåger.

Du kan læse mere her: https://lnkd.in/eD49byYZ

Du kan forvente et personligt og fortroligt forløb hos mig. Kontakt mig på telefon 20 71 21 22 eller via e-mail aj@mandeterapeut.dk.



#mærk #balance #coachingformænd #ledercoaching #ro #mandeterapeut #terapiforløb #selvledelse #lederskab#ledercoaching #leadershipcoaching

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op