Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Er du familiens kaptajn?

75 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 September 2023

Er du familiens kaptajn?

Jeg stillede dette spørgsmål i en af mine mandegrupper forleden. Det skabte en rigtig god proces og mange spændende udvekslinger. Alle i gruppen havde en klar oplevelse og holdning til deres egen position i deres familie. Flere omtalte sig selv som 1 styrmand eller matros i familien og deres partner som kaptajnen. 

Hvad vil det sige at være kaptajn? At sætte retningen, tage beslutninger og melde sig på banen, når der opstår uro, konflikt eller andet, der skal løses. At vove pelsen, tage ansvar og stikke snuden frem, når der er stormvejr og risiko for at blive upopulær. Jeg hører mange sige: Jeg risikerer jo at tage fejl eller vælge den forkerte retning. Derfor holder jeg mig ofte tilbage.

Er det ikke det livet er? At fejle og prøve igen. At forsøge at finde retningen og komme ned af nogle sideveje, der ikke var så behagelige for at genfinde det, der virker. Hvis du ikke handler og afprøver, fordi du venter til det kan blive perfekt, sker der ingenting. Livet vil suse forbi uden, at du deltager og mærker det, mens du befinder dig på sidelinjen.

Ønsker du at være kaptajn i dit eget liv, vil jeg gerne sætte din proces i gang og hjælpe dig til at komme i mål. Ring på 20 71 21 22 eller skriv en mail: aj@mandeterapeut.dk så tager vi en snak om, hvad du har brug for lige nu for at skabe lederskab i dit liv. 
www.mandeterapeut.dk

#lederskab #ledelsesudvikling #ledercoahing #mandeterapeut#selvledelse #balance #ro #fokus #mærk #mandegrupper#stress

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op