Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Ledercoach & Mandeterapeut Annette Jønsson Jagter du respekt uden for dig selv og udmattes, fordi du leder et forkert sted?

Jagter du respekt uden for dig selv og udmattes, fordi du leder et forkert sted?

50 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 November 2023


Bliver du kaldt Mr. Nice Guy eller Mr. Service på jobbet eller af dine venner er det tid til refleksion. Især hvis du er stolt og tilfreds med betegnelsen og tror, at det giver dig det, du drømmer om, nemlig ros, anerkendelse og kærlighed.

Er det blevet din livsmission at tilfredsstille andre og gøre dem glade i håb om, at du ad den vej får den ros og anerkendelse, du har brug for? Det er måske din driver til at løbe hurtigt og gøre en masse ting, du egentlig ikke behøver og prisen er, at du mister evnen til at være hos dig selv og mærke dine behov og grænser.

Det kan godt være, at det er fint at være Mr. Service i dit job, hvor det kan bringe dig det, du har brug for. Men tager du Mr. Service med hjem i dit parforhold, til dine børn og venner går der kuk i den i det lange løb.

Genkender du det? At du savner respekt og ikke føler, du får det du arbejder så hårdt for. Rosen, omsorgen og anerkendelsen udebliver. Hvorfor mon det? Måske fordi du bliver taget for givet eller det er et turn off med en mand, der altid følger strømmen og ikke viser, hvem han selv er?

Find ud af det. Opdag hvad der sker i dit liv omkring at være den evige pleaser som den, der tilpasser sig i familien og ikke kommer igennem med egne følelser, drømme, ønsker og grænser.

Her er nogle af de områder, du vil arbejde med i et forløb med mig:

-      At tage mere ansvar for DIG (ikke kun alt det, der er omkring dig)
-      At kommunikere klart og tydeligt (også når det giver uenighed og konflikt)
-      At tage udgangspunkt i, hvad du vil og mener (det styrker din selvrespekt og respekt fra din omverden)

www.mandeterapeut.dk
20 71 21 22 - aj@mandeterapeut.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op