Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Foredrag om narcissister

3.129 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 February 2012

Det har været en travl februar - jeg har fået lov til at holde mit foredrag "Poul Glargaards datter" en del gange allerede, både i foreninger og på biblioteker.

Jeg har været overvældet over det store fremmøde - op til 100 mennesker kommer der for at høre om følelsesmæssig incest, og hvordan man overlever det.

På tirsdag skal jeg holde foredrag om narcissisme: http://nordsjaelland.aof.dk/kurser/Foredrag+og+debat/Livskvalitet/217316/ - det er lidt anderledes, fordi det fokuserer på at give redskaber til, at man kan spotte narcissisten og passe på sig selv, så man ikke bliver rodet ud i manipulerende rænkespil, som er svære at komme ud af.

Hvor mit andet foredrag handler om opvækst, er dette et foredrag om det at møde narcissister i voksenlivet - på arbejdspladsen og i privatlivet kan man møde disse psykiske vampyrer. De har dog ikke hugtænder og kan sagtens ses i et spejl, så for den utrænede, kan det være svært at få øje på faresignalerne. Men de indre alarmklokker begynder at ringe på et tidspunkt, og så er det om at have de rigtige redskaber til at passe på sig selv - og ikke bare et kors og et fed hvidløg!

Jeg glæder mig - det er en rigtig rar oplevelse, at formidle viden om det her emne, fordi jeg hver gang oplever, at tilhørerne får noget med hjem. (Udover min bog, som jeg har med og sælger til specialpris)

Og så må jeg jo erkende, at jeg synes det er givende og sjovt at holde foredrag - uanset om det er om ovenstående emner, selvværd, parforhold, kommunikation, stress eller autenticitet i lederskabet. Jeg vil rigtig gerne mere af det. Det giver en rigtig god balance at på den ene side formidle det nære og personlige i terapien og den mere generelle viden og kompetencer i foredragene.

Godt at lære noget nyt om sig selv!

Hav en pragtfuld søndag :)

Hvis du er interesseret i at komme til et foredrag om narcissister, så kan du kontakte mig via http://metteglargaard.dk/ og høre hvornår de næste foredrag holdes :)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mette skriver Skriv dig op