Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Efter jul, opstart og diverse

688 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 January 2009

Det har jo lige været jul, så for mange strammer bukserne lidt mere end klædeligt. Det gælder også for vores barn, der er meget glad for mad og ikke så glad for at bevæge sig. Det er lige som om at vokseværket går i den forkert retning så. Vi arbejder videre med målet om, at højden skal overhale bredden på et tidspunkt.

Det at starte op med et nicheprodukt giver store udfordringer, synes jeg. Det kan være svæt at vide, hvor man kan finde hjælp, og i starten er det jo ikke ligefrem indtægter, der overvælder en - tværtimod vil jeg sige. Det handler konstant om at satse eller gætte sig frem, for at sige det på gammeldags dansk. For det er sådan det er. Når man begiver sig ind i en ny veden, som jeg har gjort, forstår jeg ikke altid det sprog det bliver talt ,så derfor kommer man i tvivl om det er det rigtige man gør. Men valget skal træffes ellers kan man ikke sove om natten.

Der er især mange spekulationer om det økonomiske - det er min svage side - for hvad kan betale sig? Ingen kan jo svare på det, for det vil kun tiden vise. Hvor meget kan man investere i markedsføring, bruge alternative markedføringsideer. Hvor får man selv øjnene op for et nyt produkt eller ydelse? Måske er det ikke et bestemt sted, men i en bestemt sindstilstand! Andre har måske tænkt det samme.

Jeg vil prøve at være alternativ, det kan jeg jo lige så godt, da der er alt at vinde og intet at tabe. Selv om det er webshop jeg har, vil jeg markedføre mig mere konkret. Det vil jeg fortælle mere om senere.

Gad vide hvem der læser disse blogs?

Denne blog, forestiller jeg mig bliver en slags dagbog, hvor jeg vil skrive om løs og fast.

www.moreus.dk 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når MoreUs skriver Skriv dig op