Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs MrSkinny Mine tanker om denne dejlige tid med sne og vejr...

Mine tanker om denne dejlige tid med sne og vejr...

457 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 December 2009

Nu nærmer tiden for samvær med familie og/eller dem som vi har nær. Jeg synes det var et meget passende tidspunkt til skrive nogle af de ting jeg har på hjertet. Mange mennesker for stress over julegave indkøb, mange har allerede stress over om økonomien nu også kan bære julen. Så har vi den anden ende af skalaen hvor folk bare tænker på om de faktisk kan noget at spise på denne familiens dag.

En ting der nager i mit sind hver gang jeg tænker på det, kommunikation. Vi deler information, vi kommunikerer som aldrig før, men har vi noget som minder om medfølelse tilbage til denne vidunderlige stund som foran os er?

Vi snakker om nærvær, vi snakker om åbenhed, men hvornår har du ærligt sat dig ned og virkelig snakket dagen igennem med din nærmeste…

 

Jeg finder det uro skabende, ikke på den aktivistiske måde, men på den personlige måde at se hvor stor individualitet der er i dagens samfund. Folk har så travlt med sig selv at de ikke har tid til andre, de går ind i hinanden på gaden og forventer den anden siger undskyld.

Der er enormt mange som endda ikke kan ligge telefonen for at sige goddag til et gammelt bekendtskab på gaden.

 

Mit foreslag til alle i dette dejlige og vidunderlige samfund vi lever må være at finde EN dag henover denne familiens højtid, ikke blot være sammen med familien og dem som står dig nær. Nej tag dem alle under armen og gør noget godt for samfundet.

Samle cigaret skodder op i den lokale park, hundelorte på gaden i lokal området, eller noget helt tredje.

 

Hvad gør jeg selv spørger i sikkert nu? Jamen svaret er nemt, jeg tager den pukkelrykket under armen og tager dem med ud at servere til hjemløs jul på Christiania. Hvorfor, jamen det skyldes enkelt og simpelt at selv den hjemløse hvad enten det er selvvalgt eller ej bør føle glæden af den barmhjertighed han føler ved at jeg bruger en dag af mit ellers travle liv på at være der blot for ham.

 

Til sidst en lille ting jeg selv ynder at gøre. Se dig omkring på din vej gennem livet, den største visdom du fanger på din vej er ej den du forventer at finde, nej det er den som du finder ved at lytte til den historie som den fremmede ønsker at fortælle den blot fordi du tilbyder at lytte.

 

Så glædelig jul og godt nytår til alle som måtte komme forbi min blog.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når MrSkinny skriver Skriv dig op