Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Musen i den trængte branche

282 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 March 2023

Med stigende renter, stigende inflation og russerne der banker på døren, samt en befolkning, der holder igen med forbrug af penge, vil trinet at stå på, blive mindre og mindre. For selvom danskerne har rekordmange penge på kontoen, der er offentliggjort i https://watchmedier.dk/nyheder, der siger at der samlet er kr. 1.097,3 mia stående vore konti, så er lysten til forbrug for alvor bremset op. Det bevirker at pladsen er mere trang, hos de blivende i byggebranchen. Os der overlever denne udvikling, står overfor en betragtelig konsolidering af vores resurser, og de der vil være her når støvet har lagt sig, er dem der indgår i et større samarbejde. 

Kilet sig ind i branchen

Med trusler om recession eller depression har det været magtpålæggende i forhold til overlevelse at spille med musklerne. Det har Slots Bjergby Maskinudlejning gjort ved at spille på de store i branchen. Musen som billedet herover illustrerer, er musen igang med at få elefanten på plads, for Slots Bjergby Maskinudlejning, er en mus i sammenligning med de store men langt mere sød. 
Det gælder således om at være kundernes foretrukne kæledægge, således de store medspillere bejler til den lille maskinudlejning, med henblik på at give så god en pris som muligt, og det har virket. Den lille maskinudlejning har formået at kile sig ind i den pressede branche. Det er Direktør Erik Leth Nielsen, der står bag denne kamp med udtalelsen, "Med vort stærke samarbejde, har vi altid de nyeste og bedste maskiner på markedet, enten egne eller indlejede maskiner, til den bedste pris. I behøver ikke længere have maskiner stående, der ikke er ude og lave noget. Kom til mig, så skal jeg få dem udlejet" konkluderer han.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Bjergbyudlejeren skriver Skriv dig op