Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Vindermentaliteten

315 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 April 2023

Han sidder som høg med det totale overblik over udlejningsmarkedet øjner han skyer i horisonten. Hvilken betydning disse skyer er han klædt på til at håndterer. Direktør Erik Leth Nielsen har formået at skabe sig en mindre markant position i dansk erhvervsliv, end han havde håbet. Familien har til tider haft svært ved at accepterer hans prioriteringer, da hans fokus ikke altid har været der hvor den burde. At han har måttet favne bredt for at hente så meget viden muligt, om alt muligt, har familien gentagende jagtet ham med. Familiens udtalelse »Hvorfor skal du også blande dig i det hele og stikke næsen frem alle steder?« Erik er oldebarn af medstifteren af det der idag er Jyske Bank, samt søn til den Administrerende Direktør for Mærsk Data Inc. USA. Ja ganske vist har medlemmerne mere eller mindre været egenrådige, men Erik skiller sig særligt ud fra de øvrige. Men uanfægtet besidder den middelaldrende hr. Nielsen en vindermentalitet, der nok skal give ham vind i sejlene på trods af mørke skyer i horisonten ud fra devisen "You are your own personal Jesus." Depeche Mode.

»Jeg har boet på de bedste hoteller i verdenen og kørt de bedste biler, fløjet med de bedste fly på første klasse samt været til de bedste selskaber med og uden kendisser. Det der har gjort størst indtryk på mig er nærværet og tilstedeværelsen hos den jeg har modtaget service fra og været sammen med. Uanset om det var hoteller, billeje, maskinleje eller håndværkere, er det de personlige relationer jeg husker bedst, og de virksomheder jeg har besøgt igen og igen. Med andre ord det er menneskene, mere end det er omgivelserne og materialerne, jeg nære den største betydning. Det er nok forholdet 80% menneske og 20% materie. Dog vil jeg sige at materie og menneske ikke kan stå alene« 

Erik står bag Slots Bjergby Maskinudlejning og Den Rigtige Gartner. Erik er uddannet anlægsgartner og Jordbrugsteknolog indenfor Landskab og Anlæg, så han er bestemt klædt på til sine opgaver. Det er Erik der dagligt driver disse to virksomheder, hvor han alene udfører alle opgaver, pånær det udlejede personales, så er det ham der står bag udførelsen, bag hjemmesiderne og udlejningskonceptet, bag udviklingen, bag udviklingen af logoerne. 

»En gave min familie har givet mig, lyt lyt lyt, for du kan aldrig blive for klog. Lyt til dine kunder. Men jeg tror i høj grad også at det handler om at skabe en vision, et motiv, en drøm, et behov ud over bare at sælge noget, for blot at overleve. Min højeste ambition er at jeg har leveret noget til mine kunder der har sat et aftryk hos dem de ikke glemmer, det gælder naturligvis mest indenfor anlægsgartneri. Det er klart at det næppe sætter dybe aftryk at leje dem en varmeblæser, selvom at det er oplevelsen af servicen der skal kunne huskes. Mit håb er, ring hellere end gang for meget end for lidt, hvis du har spørgsmål til noget omkring forretninger«

Tiden må vise hvordan Slots Bjergby Maskinudlejning og Den Rigtige Gartner sig i fremtiden, desto flere der følger med, desto bedre.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Bjergbyudlejeren skriver Skriv dig op