Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Har du styr på dine kontakter

715 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 December 2008

jeg har tidligere skrevet lidt omkring det at have styr på sit online netværk, men hvad med dine kunder som du faktisk arbejder med og forsøger at tjene penge på. Har du styr på dem?`

1. Kan du fortælle præcis, hvornår du sidst har haft kontakt med dem
2. Hvad snakkede I om?
3. Hvilke produkter, er kunden interesseret i?
4. Hvad ligger der i pipeline for en kunde, eller for alle kunder fremadrettet?

Dette er blot nogle af de mange spørgsmål, man som sælger kan stille sig selv og bør stille sig selv engang imellem. Specielt som iværksætter og mindre virksomhed, har man ikke altid helt styr over hvilke kunder man mangler at følge op på. Opfølgning er det vigtigste i enhver salgssituation, og følger man ikke op på de lead som man har modtaget så er salget næste umuligt.

Det kræver en eller anden form for program, for at kunne styre det. Der findes et hav af CRM programmer derude i verden, men et af de bedste jeg har set og arbejdet med (som ikke koster en hel eller halv million) er Microsoft Outlook Business Contact manager 2007.

Det er et program der ligger i den store Officepakke, og er dermed et program som mange af jer allerede har betalt for. Det kan bruges både som standalone, eller som flerbruger system.

Vi leverer Outlook Business Contact manager kurser, hvor du som sælger kan få et godt indspark til, hvordan du bedre kan håndtere dine kunder når først du har fået fat i dem!

Hvis ikke du allerede har kigget på programmet, så synes jeg bestemt du skal overveje at gøre det - jeg tror ikke du vil fortryde det :-)

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Officekonsulenterne skriver Skriv dig op