Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Officekonsulenterne mener Facebook og dets muligheder og ikke mindst faldgrupper

Facebook og dets muligheder og ikke mindst faldgrupper

1.423 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 January 2009

Hej

Jeg er af den faste overbevisning at Facebook og LinkedIn sammen med min Outlook er mine aller vigtigste arbejdsværktøjer for at kunne gennemføre min arbejdsdag. Naturligvis bruger jeg LinkedIn og Facebook til langt mere end blot tidsfordriv. Jeg bruger de 2 værktøjer til at skabe kontakt til omverden og dermed skaffe kunder i butikken.

Jeg har afholdt mange seminarer omkring det at bruge LinkedIn og Facebook, fordi jeg mener det er så vigtigt et værktøj for sælgeren og den selvstændige. Det var nu ikke det som dette indlæg skulle handle om, men derimod ville jeg bare fortælle en lille historie. Jeg oplevede idag en af mine ansatte, der viste mig hvordan en af hans kontakter på facebook havde skrevet at han kedede sig på jobbet.

Det er der sådan set ikke noget galt i - altså lige bortset fra at kontakten arbejder ved en af vores gode samarbejdspartnere. Jeg vil egentligt bare opfordre folk til at man tænker sig om, inden man skriver indlæg/status på facebook. Det kan faktisk have nogle ret så uheldige konsekvenser. Det er ikke et specielt heldigt signal at sende, at der sidder medarbejdere i virksomheden og keder sig.

Nå men jeg skulle bare lige have luft :-)

Lad mig høre, om I har oplevet uheldige konsekvenser ved at bruge mediet?

Stor hilsen
Christian

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Officekonsulenterne skriver Skriv dig op