Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Officekonsulenterne mener Et netværk der rykker, når det gælder

Et netværk der rykker, når det gælder

757 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 April 2010

Jeg har altid været netværks menneske til fingerspidserne, og har deltaget i et hav af netværk både offline og selvfølgelig også online. For ca. 2 år siden der var der en god ven der hviskede mig i øret at jeg da skulle tage at deltage i et afdelingsmøde i JCI Sct. Knud for det var i JCI det rykkede når det gjaldt.

Jeg kom med på introforløb og mærkede med det samme en stemning, gejst og en vilje til at lave ting sammen i netværket. Jeg så de første 3 gange kun den lokale afdeling, men sikke en afdeling. Der var en fed stemning, vild gang i den og en lyst til at leve op til at gøre en forskel derude i samfundet. Efter jeg blev optaget så tog tingene fart og inden jeg så mig om så var jeg med på forårskongressen, sad i JCI danmarks strategigruppe og deltog i valgkampen for en af de øverste poster i JCI danmark. I år sidder jeg med et hav af nationale udvalg og poster og sidder samtidig som lokalformand for min afdeling her på fyn. Desuden er jeg ved at starte en afdeling op i Billund for dem der ønsker at være med der.

Alt i alt så vil jeg egentligt bare med denne lille blog post fortælle jer at netværk er guld værd, og jeg har fundet MIT netværk. JCI's vision er at vi vil være et netværk for unge handlekraftige mennesker, der ønsker at gøre en positiv forskel for sig selv og for samfundet. Netop den vision er en der i den grad taler til mig, og som giver mig lyst til at arbejde for jci og derigennem udvikle mig selv på alle mulige måder.

Vi holder et arrangement den 5. maj i Odense, hvor nysgerrige på JCI kan komme og se hvad JCI er for en størrelse.

Du er også meget velkommen til at skrive herinde, eller en PM så svarer jeg gerne på spørgsmål om det.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Officekonsulenterne skriver Skriv dig op