Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Officekonsulenterne mener Det er nye tider for IT kurser - eller er det i virkeligheden gamle tider?

Det er nye tider for IT kurser - eller er det i virkeligheden gamle tider?

811 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 May 2011

Da jeg for 12 år siden startede i IT kursusbranchen, der var man meget stolt af at man ikke længere afholdte IT kurser som internat kurser. Det kan jeg sådan set godt forstå, for dengang der var et Internat kursus med IT emner blot en undskyldning for at komme væk fra arbejdspladsen, lege lidt med IT et par timer og så ellers drikke hjernen ud i løbet af aftenen... 

Naturligvis groft generaliseret - men fælles for dem var at mange ikke følte de fik valuta for pengene, og derfor blev markedet mættet ret hurtigt. 

Jeg synes nu ikke at IT kurser afholdt som internat er dødt. Jeg synes tværtimod at det kan give en rigtig fed måde at lære en masse på relativ kort tid. Derudover så kan det jo ganske simpelt gøre at de folk der kommer på dette kursus de lærer hinanden at kende på en helt ny måde. Så den nyeste ide fra mig er at kombinere IT kursus med Teambuilding. Det er klart, det skal ikke bare være 2x7 timers IT kursus med druk om aftenen på hotellet.

Det skal være et internat kursus, hvor der er masser af faglig læring indenfor IT - kombineret i løbet af dagen med teambuildingsøvelser, udfordringer og energizers. Så ved jeg det bliver godt!

For når kursisterne kommer hjem, så har de en masse fede og praktiske øvelser at hæfte den nye viden op på, og desuden så har de lært hinanden at kende på en ny måde der alt andet lige vil gøre dem bedre i stand til at vidensdele efterfølgende.

Hvad synes du om konceptet - hvor man mikser tingene lidt?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Officekonsulenterne skriver Skriv dig op