Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

5 Myter om Online Backup

679 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 July 2012

Selv med de positive resultater, online backup leverer til sine kunder, er der stadig mange myter der flyder rundt. Lad os tage et kig på de fem mest almindelige:

Online backup er usikker - mange mennesker gå i panik over at alle data bliver gemt på en ekstern data-server. Forståeligt. Men i dag er  online-backup  sikkerhed næsten fejlfri. Fordi mange af dem bruger kryptering 128 til 448 bit, firewall, sikrer datacentre. Filerne er virkeligheden meget mere i sikrere hænder med en online backup løsning. 

Daglig sikkerhedskopiering er svært - Dette er langt fra sandt. Nu kan kunderne i stedet satse på automatiserede planlagte backups. Dette kan sættes op med nogle få klik. Og når det sker, vil systemet gøre alt arbejdet for dig.

Online Backup er ikke pålidelig - Enhver, der tror, ​​USB'er og CD'er vil vare evigt er nødt til at overveje at alene er det nemmer og tabe eller blive stjålet (USB'er) og nemt kan blive beskadiget. De har også en begrænset mængde lagerplads.

Online backup er virkelig dyrt - Bestemt ikke sandt. Nogle udbydere kan være dyrere end andre, men priserne er relativt billige på grund af det voksende marked.

Du får ikke meget lagerplads - Alle udbydere tilbyder forskellige priser. Men igen, dette er usandt. Lagring kan variere fra 100 GB hele vejen op til ubegrænset.

Hele Dansave er i Danmark, og al data opbevares på dansk jord, under dansk lovgivning. Ligesom det skal være!

Teamet bag Dansave

Hænderne bag Dansave har rødder i flere forskellige afdelinger af It-sektoren og giver derfor et bredt kendskab samt kompetence i sikkerhed omkring opbevaring af data. Vi forsøger at være nyskabende & personlige i alt, hvad vi foretager os.

Vi elsker Dansave, vi elsker det vi laver og vi sætter stor pris på hver enkelt kunde!

Så ja, en af de største fordele ved os er at hel vores team elsker at står op og morgen og servicere alle vores kunder. Vi giver jer den bedste brugervenlighed og enkelthed i styring af din virksomheds data.  Backup programmet er lavet af de bedste, til fordel for dig og er baseret på Ahsay teknologi.  Så du behøver ikke og skifte din IT-supporter eller noget andet, da programmet er førende og verdens kendt indenfor online backup løsninger.

De fleste Backup løsninger er bygget til meget store virksomheder hvor i Dansave er designet, og prissat til alle os andre. Til alle os iværksættere og mindre virksomheder, der gerne vil have en professionel backup løsning uden at gå på kompromis med medarbejdernes fleksibilitet. En løsning, der ikke kræver dyr hardware, besværlige installationer eller tekniske konsulenter.

Vi arbejder hele tiden på forbedringer, og samler inspiration til Dansave hvor end vi er, og hvad end vi laver. Fordi Dansave Backup er vores et og alt.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op