Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Online Backup til Linux/Unix bruger

Online Backup til Linux/Unix bruger

1.024 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 December 2012

Selvfølgelig ved du at backup er vigtigt for dit firma, og det er altid en god idé at gemme dine mest kritiske data online for ekstra sikkerhed skyld. Hvis du er en Linux-bruger, er det ikke altid nemt at finde en tjeneste, der er kompatibel med dit operativsystem, men det er heller ikke umuligt.

Der er gode ​​nyheder for Linux-entusiaster derude. Dansave Backup kan hjælpe dig med at tage backup af dine vigtige Linux/Unix maskiner.  

Programmet er fuldt funktionelt og tilbyder præcis de samme funktioner og høje ydeevne som vores Windows-version.  

De fleste Backup løsninger er bygget til meget store virksomheder hvor i Dansave er designet, og prissat til alle os andre. Til alle os iværksættere og mindre virksomheder, der gerne vil have en professionel online backup løsning uden at gå på kompromis med medarbejdernes fleksibilitet. En løsning, der ikke kræver dyr hardware, besværlige installationer eller tekniske konsulenter.

Dansave kommer med et komplet udvalg af avancerede funktioner og kan tage backup af virtuelle maskiner, diverse databaser, Exchange servere, e-mails, filservere, desktops og bærebare. Vi forstår, hvor meget af din virksomhed er på din computer, og det er derfor, vi har gjort det så nemt at bruge vores online backup program. Du kan komme i gang med alt det på under 3 minutter.

Se mere ind på vores hjemmeside.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op