Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Backup til små virksomheder

Backup til små virksomheder

1.557 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 April 2013

Små virksomheder er altid under udvikling og dermed er de altid efter værktøjer og løsninger der kan hjælpe dem med at forblive produktive og effektive. Uanset om du kører en stor global virksomhed eller et lille lokalt firma, så er det stadig meget vigtigt at beskytte forretningskritiske data. Det er afgørende for virksomhedens overlevelse.

Mens små og mellemstore virksomheder anerkender behovet for at holde deres data beskyttet via en online backup løsning, så er de ofte bange for at hoppe ind i det. Spiceworks fandt ud af, at der er utallige forhindringer der skyldes at de ikke har lyst, herunder begrænsede budgetter, backup knowhow osv.

Disse udfordringer virker skræmmende, men det de ikke ved er at en online backup løsning tilbyder brugervenlighed, pålidelighed og alt det kan fås til en overkommelig pris. Derfor sprænger budgettet ikke eller belastes ved at implementere en online backup løsning.

Af danske firmaer med speciale i online backup finder man bl.a. Dansave Backup, som tilbyder backup løsninger til danske virksomheder. For disse virksomheder er brugervenlighed og enkelthed i styringen af virksomhedens data essentielt.

De fleste online backup løsninger er ofte bygget til meget store virksomheder, men hos førnævnte udbyder er fokus på bl.a. iværksættere samt mindre virksomheder, der gerne vil have en backup løsning uden at gå på kompromis med medarbejdernes fleksibilitet. Disse mindre virksomheder søger ofte en løsning, der ikke kræver dyr hardware, besværlige installationer eller tekniske konsulenter. Her kan danske udbydere ofte betale sig i forhold til de billigere løsninger som man kan finde rundt omkring i udlandet.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op