Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Hvad er forskellen mellem Online Backup og Online Storage?

Hvad er forskellen mellem Online Backup og Online Storage?

1.438 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 June 2013

Det er almindeligt for folk i dag at enten bruge en online backup eller en online storage løsning og disse 2 overordnede koncepter er stort set den samme. Begge er blevet udviklet for at sikre, at du som kunde, har en sikker metode til at holde dine data gemt på et sikkert og trygt sted til en rimelig pris. På den anden side er der en række meget store forskelligheder mellem de to typer af services, og du skal være opmærksom på, før du beslutter, hvilken af ​​de to er det bedste valg for dine egne specifikke behov.

Vælg en Online Backup løsning, hvis du skal sikkerhedskopiere dine filer

Online backup er meget enkelt og er designet til at være et alternativ til de sædvanlige fysiske backup lagerenheder, som vi tidligere var blevet tvunget til at stole på. Med online backup, kan du gemme dine filer på en server, der er placeret meget langt fra din virksomhed og derefter udnytte muligheden for at gendanne dem, hvis du tilfældigvis har mistet eller beskadige dine originale filer.

Vælg Online Storage til synkronisering og deling af dine filer

Online storage er lidt end en anderledes løsning end en online backup løsning . Online srorage synkronisere dine data mellem dine forskellige enheder og computere du bruger i løbet af din dag. Fordelen er du kan arbejde med dine dokumenter lige meget hvor du er og hvilken enhed du bruger.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op