Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs SEO og søgemaskineoptimering som hobby Refocus mistede måske bare focus på deres egen forretning...

Refocus mistede måske bare focus på deres egen forretning...

1.484 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 November 2007

Det er lidt sørgeligt når man ser at et firma som Refocus gå ned på den måde, jeg troede virkeligt på at Marcel Fuursted var en af de store indenfor søgemaskineoptimering, og at han opretholdt en meget høj etik omkring sit fag, ikke over for søgemaskinerne men over for kunderne, men det er efterhånden svært at bevare denne tro.

Søgemaskineoptimering er i forvejen en udsat branche fordi der er så mange der prøver at sælge noget der i bedstefald ikke virker og i værste fald ødelækker deres kunders sites.

Jeg har bestemt ikke noget imod at man laver cloaking, det har intet med hatte at gøre, men når man ikke holder hvad man har lovet sine kunder og så bare lader som om det ikke har noget med en personligt at gøre, ja så hopper kæden af og de der tidligere var forbilleder bliver pludselig til ......... man skal jo skrive pænt om andre, men jeg syntes virkelig at Refocus og Marcel har vist at de ikke selv har kunnet bevare focus.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når seo skriver Skriv dig op