Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Steffen Gregersen Gode råd til brug af Facebook

Gode råd til brug af Facebook

2.522 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 June 2011

Facebook er på kort tid blevet en af de allermest brugte hjemmesider i Danmark og resten af verdenen. Når der er så mange mennesker der færdes på samme hjemmeside, så bliver hjemmesiden også som en magnet på hackere og andre folk med knapt så gode intentioner.

Disse personer skal dog ikke have lov til at ødelægge din oplevelse af Facebook. Derfor kan du her se nogle gode råd til hvordan du undgår eller mindsker risikoen for at komme i kløerne på de værste bøller på Facebook.

Skift kodeord

Det er en rigtig god idé at skifte dit kodeord til din profil med jævne mellemrum. Ved brug af Facebook kan du komme til, uden at du opdager det, at blive logget af hackere, som så har dine login oplysninger liggende. Dem kan de så udnytte på forskellige måder. Facebook er et temmelig privat sted, så du ønsker ikke at andre folk har adgang til din profil. Så skift kodeord med jævne mellemrum.

Pas på med spil

Der findes mange spil på Facebook. Når du vil spille nogle af disse spil, skal du ofte acceptere nogle betingelser, hvor nogle af disse betingelser typisk er at give spillet adgang til din profils oplysninger. Det virker måske harmløst, men du giver dermed spillets udviklere adgang til ALLE dine og dine venners oplysninger som du måtte have på din profil.

Disse oplysninger kan spillets bagmænd samle i en database og via dette kan de faktisk skabe et rigtig godt detaljeret billede af hvem du er. Disse data kan så blive udnyttet senere hen til alle mulige ting. Ikke alle af disse ting er lovlige.

Der findes skam også helt reelle spil på Facebook, som ikke har lyssky forretninger i hensigt, men hvis du vil være på den sikre side, så anbefaler jeg helt at undgå at bruge spil på Facebook. Spil dine spil andre steder i stedet for.

Hvis du vil ud af Facebook

Selvom man tænker sig grundigt om og bruger Facebook med omtanke, kan man sagtens komme ud for at ville slette sin Facebook profil. Det kan dog være svært at finde ud af hvordan man gør det korrekt, da Facebook kun skilter med hvordan man sætter profilen på pause. Men her kan du læse hvordan du sletter din Facebook profil permanent.

Brug Facebook via en sikker forbindelse

Hvis du ikke ligefrem vil slette din profil, kan du optimere din brug af Facebook ved at bruge det via en sikker forbindelse, lidt ligesom du bruger netbank m.m. Facebook åbnede i starten af 2011 muligheden for at bruge Facebook på denne måde. Det er nemt at slå til. Her er en guide til hvordan du kan bruge Facebook via sikker forbindelse.

God fornøjelse med Facebook. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Steffen skriver Skriv dig op