Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Steffen Gregersen Husker du at fejre dine successer?

Husker du at fejre dine successer?

1.177 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 June 2013

Som iværksætter har du garanteret mange jern i ilden på samme tid. Derudover er du måske også ret kreativ og får mange idéer? Sådan har jeg det i hvert fald. 

Ofte er jeg allerede så småt fokuseret på næste idé og projekt, når jeg ligesom har konstateret at det projekt jeg ellers var i gang med, snart er kommet i mål eller lykkedes.

Mange af de projekter jeg arbejder med, har en kæmpe arbejdspukkel i starten, men jævnes så stille og roligt ud, for så til sidst næsten kun være et spørgsmål om tid før de lykkes og gennemføres.

Det er så her i den sidste fase, at jeg ofte allerede er i gang med at starte næste projekt op, hvor arbejdspuklen så er startet.

Men midt i denne proces, så mangler jeg nogle gange den der kæmpe glæde over at et projekt er overstået og er blevet til en succes. Det bliver bare sådan en konstatering lidt i bagspejlet, at ”hov, det dér gik sq da vist meget godt”.

Jeg kan selvfølgelig godt mærke noget glæde ved at mine projekter er blevet en succes, men det er ikke noget jeg ellers fejrer eller gør noget særligt ud af.

Ikke før nu i hvert fald.

For jeg er begyndt at belønne mig selv når mine projekter er afsluttet og noget er blevet en succes. Jeg belønner mig selv på flere måder. Men det vigtigste for mig, er ikke så meget belønningen i sig selv, men mere det der med, lige at stoppe op, få ro på og så lige tænke tilbage på hvordan jeg havde det da det projekt startede og jeg håbede på hvordan det kunne ende. Nu står jeg der, og det er endt godt. Så bør jeg også nyde det.

Min belønning kan være en halv fridag, et restaurant besøg eller andet. Det er underordnet, men det vigtigste er at jeg gør et eller andet godt og roligt, så jeg kan sidde og nyde at jeg har gjort det godt.

Dette kan også bruges på større kontorer hvor man sidder sammen. Husk at fejre hinanden og hinandens successer. Det behøver ikke være en stor fælles succes før at der er grund til at fejre det. Men en kollega der har kæmpet med et projekt, som nu er endt godt, fortjener da lige et øjebliks ros og afslappet stemning.

Jeg hørte om et sted, hvor de havde hængt en skibsklokke op, som den medarbejder der så havde landet en større ordre eller havde anden grund til at være glad, kunne gå op og ringe med. Når der blev ringet, så kom kollegaerne op og hilste på og sagde tillykke. Det viste sig at det gav super god stemning på kontoret og var med til at give ekstra motivation til medarbejderne.

Måske det også var noget for dig at købe sådan en til dit kontor?

Så mit spørgsmål til dig er, husker du at fejre dine successer? Og hvis ja, hvordan gør du så? Skriv en kommentar herunder.

Og har du for nylig gennemført et projekt eller haft succes på anden måde, SÅ KÆMPE TILLYKKE !! Hvor er du sej !!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Steffen skriver Skriv dig op