Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om Kommunikation og PR

De bedste iværksætterhistorier i 2017

Skrevet af:
3. januar 2018 | 1.047 Visninger | 1 kommentarer
Hvor mange stjerner giver du? :

Amino Ekspertblog

Stine Mynster fra Mynster PR

Ekspertblogger på Amino om Kommunikation og PR

 Vi elsker dem. Historierne om mennesker, der skal så grueligt meget igennem, før det ender godt. Ingen gider at høre om en succes uden bump på vejen. Vi vil kunne spejle os. Gyse over nedture, fejlprioriteringer og sorger. Imponeres over drivkraft, stædighed og mod. Frydes over massiv succes og opfyldte drømme. Og fyldes af ”hvis de kan, så kan jeg også”-håb.

 

Jeg har taget et kig tilbage på året der gik, og udvalgt de fire (danske) iværksætterhistorier, der gik mest i hjertet på mig. De indeholder alle en sårbarhed, som jeg har dyb respekt for, og som gør dem værd at læse eller genlæse.

 

Sådan ser min liste ud:

 

  1. Om fitnesskongen Rasmus Ingerslev der var udsat for massiv mobning, lærte at slå igen og brugte drivkraften til at præstere mere end de fleste.

http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/170842/artikel.html

 

  1. Om seje Camilla Lastein, der blev ved og ved på trods af alverdens modgang og fik en millioninvestering i sit firma Lix Technologies.

https://www.business.dk/vaekst/ung-ivaerksaetter-mistede-alt-nu-er-hendes-firma-90-millioner-vaerd

 

  1. Om Kim Trier Meyer, da han tiltrådte som topchef i bagerikæden Emmerys. Han er godt nok ikke iværksætter i ordets bogstaveligske forstand, men han har givet et af de ærligste interviews i 2017. Han står i problemer til halsen og er ikke bange for at fortælle om det. Jeg hepper på ham.

https://www.bt.dk/erhverv/bekymret-topchef-dansk-butikskaede-kan-vaere-vaek-om-to-aar

 

  1. Om journalist Morten Resen, der forlod det trygge værtsjob på TV2 og kæmper for at få succes med sin app Go Little. Vi følger ham som iværksætter på godt og ondt. Kom så, Morten.

https://www.bt.dk/danmark/morten-resen-stopper-endegyldigt-paa-tv-2-jeg-har-cuttet-alt-der-er-ingen-penge

 

Hvilke historier husker du bedst?

Læs også


Kommentarer

Intempus   den 09-01-2018 kl. 10:29

Hej Stine!

Vi synes da også lige, du skal læse om den mildt sagt snørklede livsvej, Intempus' ene stifter tog: https://drive.google.com/file/d/1JW0EVX1SEUsSeJR9yNb3Q7lvTxhjLy5g/view

Vi håber, du synes om artiklen.

Er kommentaren brugbar? 1 0
 

Om denne blog


Få besked når Stine skriver


Om Stine Mynster

Stine Mynster arbejder med kommunikation og PR. Via sit firma Mynster PR hjælper hun virksomheder og selvstændige med at få omtale i medierne, og dermed nå ud til tusindvis af potentielle kunder. Stine er uddannet cand. mag. og har i en årrække arbejdet som freelance journalist. Hun ved, hvordan journalister tænker, og kan derfor vinkle historierne, så de fænger mediernes interesse.

Stines passion er content marketing, hvor fokus er på information og tillid fremfor salg. 

Læs mere på hendes hjemmeside www.mynsterpr.dk, og se eksempler på medieomtale, hun har stået bag. Ved tilmelding til nyhedsbrevet modtager du “6 grunde til, at din historie ender i journalistens papirkurv”.

Stine på de sociale medier

      


Lær Stine at kende

Stine er blevet interviewet til Amino TV.

Så hvis du er nysgerrig på hvem Stine er, så hør med.


Stine på Twitter

Hvis du vil have besked når Stine og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her.


Seneste kommentarer