Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Iværksætter Thomas Justesen blogger på Amino Personlig udvikling og stærkt mindset er vigtigt

Personlig udvikling og stærkt mindset er vigtigt

1.587 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 March 2014

Vi oplever alle forskellige op- og nedture her i livet, og nogle af dem har vi ikke selv kontrol med hvad der sker. Derfor er det en rigtig god ide at arbejde med personlig udvikling og skabe et stærkt mindset, så du bedre kommer igennem især nedturene. I denne video fortæller jeg min historie om, hvordan et stærkt mindset hjalp mig igennem en brand i mit hus!


Det er nu 2 år siden branden og det var bestemt ikke en sjov oplevelse. Det var et chok og utrolig mange nye mennesker og problemstillinger, som jeg skulle forholde mig til. Så der var en del stress og rigtig mange tanker om den situation, som jeg pludselig stod i. Der var både positive og negative tanker og følelser, som jeg skulle have bearbejdet.

Jeg var på det tidspunkt i rigtig god fysisk form og havde et stærkt mindset, som hjalp mig igennem de 12 måneder, som det tog at genopbygge mit hus. Jeg brugte meget energi på, at holde fokus på at være taknemlig for, at jeg personlig ikke var kommet til skade ved branden. Desuden fokus på at huset nok skulle blive genopbygget, og mit liv vil blive normalt igen.

Mit liv blev normalt igen og huset blev genopbygget, men jeg er sikker på, at selve forløbet og hvordan jeg håndterede hele situationen kunne have være meget anderledes. Hvis ikke jeg allerede havde arbejdet med personlig udvikling, og have et stærkt mindset og fysisk form.

Jeg arbejder i dag dagligt med personlig udvikling og at skabe et bedre og stærkere mindset og fysisk form. Så jeg er endnu bedre til at håndtere livets op- og nedture. Vil du gerne vide mere om, hvad jeg gør, så er du altid velkommen til at kontakte mig!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op