Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Iværksætter Thomas Justesen blogger på Amino Internet Marketing Freaks på Facebook har fundet formularen

Internet Marketing Freaks på Facebook har fundet formularen

1.132 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
13 June 2014

Jeg har sammen med 3 venner (2 fra USA og 1 fra Tyskland) skabt Facebook siden Internet Marketing Freaks. Vi har endelig fundet formularen på at få succes med en Facebook side, og det er efter et par sider som ikke blev en succes.

Facebook siden er stadig ret ny, men nu får vi likes og folk deler siden. Vi snakker også mere med flere af dem der liker siden, og det er en del af formularen. Vi er også blevet bedre til at skabe en relation eller venskab med interessante personer før de liker vores side. De personer vil hellere dele vores indhold, så det kan godt betale sig at bruge tid på at bliver venner med dem.

Det kræver en del tid og energi at skabe en god Facebook side, men det er super sjovt og spændende. Det er især fedt at vi endelig har fundet ud af, hvordan vi kommunikere med folk så de omtaler og deler vores indhold – Det gør hele forskellen!

Det hele er stadig nyt og under opbygning, men det føles rigtigt med denne side. Der kommer sikkert en ny blog post lidt senere med opdatering på udviklingen. Har du også bøvlet med at få en Facebook side til at virke og gerne vil have et par tips, så er du velkommen til at kontakte mig?

Vil du gerne se og like siden og følge den videre udvikling, så er det her det sker :) https://www.facebook.com/internetmarketingfreaks

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op