Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Trendspot Trendspot #2 - Sælg direkte fra Facebook

Trendspot #2 - Sælg direkte fra Facebook

2.278 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 August 2010

Hvor mange klik er dit salg væk?

Når du annoncere dine vare på Facebook, enten via en virksomhedsprofil eller ”Fan page” – hvor mange klik skal læseren så igennem, før vedkommende faktisk kan købe varen?
Jo flere trin, jo mindre sansynlighed for et salg! 

Sælg direkte fra Facebook

Jeg faldt over et nyt værktøj hvor du kan sælge direkte fra Facebook!
Firmaet Payvment har udviklet et værktøj, så dine kunder kan købe dine varer direkte fra Facebook, uden at skulle forlade din side.
Det betyder du kan ændre din ”Fan page” fra at være en marketing side til også at være din salgs platform.
Payvment giver dig alt hvad der skal til for at komme igang med at sælge direkte fra Facebook. Du kan administrere alle dine sider på facebook med en enkelt Payvment konto.

Kom i gang på 15 minutter

Ifølge deres videoer kan du være igang på 15 minutter. De har udarbejdet video tutorials for at hjælpe dig nemt og hurtigt igang. Her kan du se ”How to Quickly Launch a Storefront on Facebook” og resten finder du på deres hjemmeside: www.payvment.com under Facebook.

Ekstra info

  • Applikationen er stadig i en Beta version. Tal fra Payvment siger, at siden lanceringen i november 2009 er den downloadet af mere end 20.000 virksomheder og enkeltpersoner og der er solgt mere end 500.000 produkter via applikationen.
  • Payvment understøtter pt. salg i mere end 20 forskellige valutaer og alt lige fra Paypal, Visa og Mastercard.
  • Payvment er gratis for alle i Beta versionen. (Har desværre ikke kunnet finde yderlig information omkring en evt. senere betaling for at bruge systemet. Følger op når jeg får dette)
  • Andre funktioner skulle være Email kvitteringer, lagerstyring og rabatter til dine ”fans” (læs evt. Trendspot#1 og grupperabat)
Håber snart at se danske facebook sider med mulighed for direkte salg!
Skriv gerne hvis i kommer til at bruge dette.
Trendspot er en samling af forskellige iagttagelser, i forbindelse med mit arbejde, af forskellige IT Trends, nyheder m.m der rører sig omkring i verden. Alle Trendspot der er beskrevet er således at finde andre steder på nettet. 
Jeg har ingen økonomisk interesse i nogle af de produkter der nævnes eller beskrives. Blot en interesse der videregives til dem der måtte have lyst.
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Agent skriver Skriv dig op