på Amino

Her er den bedste Page Builder til WordPress

Skrevet  12-04-2018 15:08  af  Ulrik Kristiansen 

I kender godt det med at have et WordPress Tema og man kan aldrig få det til at se ud lige som man vil have det, ikke? Det gør jeg i hvert fald!

Så jeg har i lang tid brugt en såkaldt Page Builder som hedder Visual Composer (VC) til ca. 35 dollars. Den virker kort sagt på den måde at den opløser en WordPress-side i et antal blokke (fx billed, tekst, video, Facebook-feed, CTA-knapper osv.), som man så selv kan indsætte og skræddersy. Der er en ret lang liste af blokke man kan vælge imellem.

Jeg har dog længe syntes at VC var lidt besværlig at overskue, for slet ikke at tale om at forklare til kunder der havde fået en udgave af den med i deres købe-Tema. Fx er der vildt mange valgmuligheder, uden at de er sorteret i nogen bestemt orden, når man åbner en af blokkene i VC for at tilpasse den.

Nu har jeg så fundet en ny Page Builder, som jeg allerede har brugt til kundeopgaver, og er blevet ret glad for den – for den er suverænt den bedste jeg har prøvet udover VC, Beaver Builder, Divi og Fusion Builder (4 af de meget brugte på markedet). Og så er den sgi’ ganske gratis!

Denne Page Builder hedder Elementor og er en Plugin, som I kan downloade og installere i jeres Plugin-sektion.

Jeg er ret sikker på I vil få stor glæde af den på jeres websites, især dem af jer som kører med gratis Temaer og gerne vil give dem et ordentligt boost.

Her er min detaljerede præsentation på dansk af hvad Elementor er og kan:


Besøg vores samarbejdspartnere :