Hej
Jeg har fået tilbudt at åbne noget ind i en station, hvor DSB har sin kiosk på den ene side af bygingen og den anden side som er til leje er på ca. 200 kvadratmeter. Men jeg vil høre de kloge folk om hvad der kunne være godt at åbne i sådan et sted.?! Jeg tænker selv på noget i retning af en "bager" ( men bage det ikke selv, vil lave en aftale med en bager. da det vil koste meget og lave bageri vil jeg tro), ved siden af dette vil jeg også sælge kolde sandwiches, lidt ligesom sundset. og self. cafe kager osv. Men jeg er lidt bang for at bare hoppe ud i det. vil høre om der er nogen som kan give et par gode råd, for både huslejen og depositum er ret højt. Hvad skal jeg ?
Jeg takker på forhånd. |
Nu siger du ik noget om, hvor benyttet stationen er...
Men her i Tyskland har McDonalds og BurgerKing stor succes med, at åbne små, simple og effektive restaurenter på stationerne... Ik noget fancy eller vildt, men mere noget der er praktisk, og indbyder til en masse take away ordre...
Og de sælger virkelig meget!!!