Hej, jeg ved ikke hvem jeg skal spørge så forsøger herinde.... Vi er en rideklub der har et lille køkken som ikke er godkendt, der mangler inventar der er af stål samt godkendelse og diverse... Jeg er uddannet kok og vil gerne starte en mindre café/spisested op... hvad gør jeg... jeg ved det skal godkendes fra levnedsmiddel, og jeg skal have et næringsbrev... hvad med momsnummer? Hvad kan/skal jeg bruge det til?? Indkøb af mad til produktion har jeg 30 dages kredit til at starte med? osv... håber der er nogen der kan hjælpe mig. |
Vi har med interesse læst dit indlæg og det ser ud som et fint projekt du er gået i gang med.
Du siger at der mangler inventar... vi arbejder med indretning og synes det kunne være hyggeligt at komme med i processen omkring de fysiske rammer af det sted du beskriver.Vi hjælper selvfølgelig også med godkendelser af kommunen, sålænge det handler de fysiske rammer og bygningen.
Ang. godkendelser og nærningsbrev kan du se mere på brancheforeningen www.restaurationsbranchen.dk, men da du selv er uddannet kok, kender du sikkert til det.
Du er velkommen til at kontakte os til uforpligtende sparring, hvis det har interesse.
Vi glæder os til at høre mere fra dig og vil følge projektet!
Held og lykke,
Michaela & Nanna
mos@makingofspace