Jeg står og har et lokale til rådighed i Blågårdsgade på Indre Nørrebro. Området er unikt i Kbh. for sin cafekultur samt sammensætningen af unge, veluddannede, mellemklasse osv. I Blågårdsgade har jeg nu muligheden for, at åbne en cafe. Nu kommer mit spørgsmål. Jeg ønsker, at åbne en cocktailbar. For/Imod??? Huslejen er kr. 11.000 pr. mdr. prisen for lokalet er kr. 300.000. Er der nogle der kan komme med gode ideer til koncept el. om andre ideer kunne være bedre og modtager også gerne al den negative kritik for, at være bedst forberedt. På forhånd tak Sander Penerup |
Jeg er lige kommet hjem fra NY og der var jeg meget glad for en Cocktailbar (som jeg selvfølgelig ikke kan huske hvad hedder...).. MEN... hvis der er noget de kan derovre.. så er det konceptrestauranter/barer osv..
Det her sted var holdt i gammel stil.. du ved.. ala 40'erne, 50'erne .. hvor bartenderne havde de klassiske sorte bukser, hvide skjorter og røde seler.. Du ved.. lidt ala som under spritforbuddene dengang. Det var simpelthen så stilet.. kostede også lidt knaster i forhold til US priserne.. tror jeg måtte slippe fra 9 til 14$... hvilket er Manhattenpriser.. Stedet lå i Brooklyn. Herhjemme er der jo en slags billig(/cocktailbar inde ved DaVinchi ved boltens gård hvor du slipper imellem 50 og 70kr pr cocktail.. Hvilket er helt fint.
Så det kommer jo an på dit prisleje..
Men jeg vil helt klart foreslå dig at holde et koncept der svarer til klientellet på nørrebro.. så hvis jeg skulle et nyt sted hen og drikke cocktails.. Så ville jeg HELT klart helst et sted hen som IKKE var så højtideligt.. i den forstand at jeg er virkelig træt af Kbh's selvfede, smart i en fart attitude som alligevel ikke holder nogensteder.. Så hold det lowkey.. classy og fint et tema/koncept og før det ud!