Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Danmark som et PR vælfærds land

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 26. Nov 05
Indlæg ialt: 10
Skrevet kl. 04:46
Hvor mange stjerner giver du? :
Har du et problem, så tag kontakt til Godaften danmark, Rabatten, eller kontakt Nyhederne

 

Ikke fordi jeg selv har nogle form for problemer, men har for tiden, undret mig over hvor meget medierne bestemmer dagsordnen i Danske politikers engagement til det der egentligt "burde være styr på"

 

Kan nævne sager som:


  • Dårlig hygiene på Hospitaler

  • Flere flygtninge sager

  • ventetider på hospitaler

  • Børne sager


Hvorfor er det at medierne skal bringe en situation i landsdækkende tv før at sagen bliver taget hånd om?

 

Sytntes folketinget er blevet et medie cirkus bare for at sige det mildt.

hvad er jeres vurdering, KOM GERNE MED FLERE sager.

Fra Sandkrogvej 12, 7790 Thyholm
Tilmeldt 14. Apr 05
Indlæg ialt: 8725
Fra  Kjers ApS Skrevet kl. 10:09
Hvor mange stjerner giver du? :
Jeg er dybt uenig i, at der kun sker noget, når medierne tager fat.
Din opfattelse bunder i, at det er mere underholdende at bringe en "Det er godt nok for dårligt"-historie end en "Godt klaret"-historie. Hvis du går over til at se programmer som Deadline, TV-avisen eller TV2-nyhederne, og hvis du samtidig forsøger at rette dit fokus på gennemgang af sager, som rent faktisk bliver løst, så vil du ret hurtigt konstatere, at der bliver taget mange initiativer uden, at medierne har blæst en skandalehistorie op.

Tag f.eks. regeringens udrensning af de såkaldte smagsdommere (altså de, der rent faktisk havde forstand på det, som regering og folketing skulle lovgive om) - Jeg husker ikke én eneste mediestorm, som lød: "Der er dobbelt så mange ansat i Miljøstyrelsen, som der er brug for!". Alligevel halveredes antallet af ansatte i samme styrelse med ét hug. Har der været mediestorm, som har ledt op til ændring af folkeskoleloven, indførelse af automatisk trafikkontrol, indledning af krigen i Irak? Jeg mindes heller ikke at have hørt mange historier om socialarbejdere, som rent faktisk har held til at rejse skæve eksistenser op - og når historierne endelig er der, er det sjældent, at de medfører ændret lovgivning.
Det er rigtigt at nogle af "skandalesagerne" har kaldt på øjeblikkelig handling, men det er ikke rigtigt, at medierne ALENE sætter dagsordenen for lovgivning i Danmark. EU har faktisk meget mere at sige.

mvh Hans

Fra Ishøj
Tilmeldt 19. May 07
Indlæg ialt: 281
Skrevet kl. 10:29
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Hans

 

Jeg er også enig i din opfattelse. For det meste gør medierne det oftest værre end godt er !!

 

Tag bare Rydning af ungdomshuset....Uden medie dækning havde det ikke været så slemt, men det er som om at et kammera kan få de unge til at tænke i, 15 seconds of fame.

 

Medierne skulle helere tage at sende seriøse indslag og droppe det overdrevne spil hver gang der kommer en skandale eller lign. Måske bliver verden et bedre sted at være.....! Måske

 

Hilsen

 

Henrik Kraak Jessen

Ishøj

Fra Lyngby
Tilmeldt 26. Mar 05
Indlæg ialt: 9714
Fra  DEMIB HOLDINGS ApS Waimea Digital Skrevet kl. 11:08
Hvor mange stjerner giver du? :
Jeg synes heller ikke man kan sige at politikerne KUN tager fat når der er skandaler i medierne - men det er på den anden side også helt sikkert at HVIS pinlige sager kommer op, så GØR politikerne noget. Ikke nødvendigvis ved selve problemet - men ved den konkrete sag. Det ses f.eks. tydeligt i sager om urimelig behandling af flygtninge, børnesager etc. Når de kommer på forsiden, bliver sagen løst - men ikke alle de andre lignende sager. Og nogle politikere siger det endda meget ligeud, som f.eks. Gitte Seeberg, der siger at hun ikke vil ændre lovgivningen på flygtninge og invandreområdet, men at hun ikke bryder sig om alle de enkeltsager der dukker op. Dem vil hun gerne gøre noget ved, men ikke loven der er grundlaget for at de opstår.
Fra Aabenraa
Tilmeldt 25. Jul 06
Indlæg ialt: 1269
Fra  PB Tryk & Grafik v/Peter Boyford Skrevet kl. 12:25
Hvor mange stjerner giver du? :
Spørgsmålet er vel egentlig om, hvordan vores demokrati defineres. I det store hele, så bør regeringens politik jo blankt afspejle den jævne danskers holdning til tingene + lidt politik, som er nødsaget på baggrund af eksperters vurderinger og prognoser. Og hvis det var nemt hele tiden at holde en finger på pulsen uden mediernes indblanden, så ville det nok også være nemmere at være politiker.

Problemet, som jeg ser det, er ikke umiddelbart mediernes indblanden. Medierne er liderlige efter seere, og skandaler trækker seertal opad. Det er et næsten ubestrideligt faktum.

Hvad nu, hvis politikerne kunne se de tendenser, som det danske folk tegner i det daglige og på sagligt plan forsøge at rette op på de politikker, som ikke stemmer overens? Det ville i så fald være nødvendigt også at skabe et enormt velfungerende bullshit-filter, fordi en stor del af den danske befolkning også er kvæg, som kan tænde af på hot topics og uden yderligere omtanke lader umotiverede lovforslag og absurde retningslinjer gennemtrumfe for at styrke denne konkrete varme sag.

Eksempler som børneporno, skattelettelser, terror, trafikdrab og religionskrige kan få mange op ad stolen. Medierne puster så at sige til ilden, og fordi danskerne (i hvert fald de højest råbende) nemt kan flytte sin stemme radikalt fra en fløj til en anden, hvis blot der er nogen, som øjensynligt er villig til at gøre noget for en bestemt varm sag, så bliver politikerne desværre også medieriddere. For det, at være politiker er nemlig også et brødjob. Og uden et job, så kommer der ikke brød på bordet.

Problemet ligger altså i meget høj grad hos den jævne dansker.

Jeg undskylder, at jeg har simplificeret og generaliseret lidt vel rigeligt i denne post, men det er for at understrege pointen. Hvis nogen altså fattede den :-P

Vh
Peter

http://pbtryk.dk: Danmarks billigste bannere!

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)